12 jul

Landelijke problemen

KPN lijkt momenteel landelijke problemen te ondervinden op haar netwerk. Mocht u er ook last van hebben, laat hieronder een reactie achter.

Update: de storing is door KPN opgelost. Mocht u nog problemen ondervinden, haal de stroom van de modem af, wacht 30 sec. en zet de modem vervolgens weer aan. Check voor de zekerheid of alle bekabeling nog goed vast en aangesloten zit.

68 reacties op deze storing:

  1. die storing bij xs4all is er nog steeds! ik kan alleen online met dat gedoe van ”toch online bij storing” maar die verbinding is heel kut gewoon, uitermate traag met het laden van pagina’s en dergelijke. en ga al helemaal niet online gamen met dat ding dan kom je van een kouwe kermis thuis!

  2. Gisteren (12 juli 13:00 – 14:30) geen PPP op ADSL in Veenendaal
    Eveneens rond 16:00u. Vandaag (13 juli) klappert het af en toe.
    Online (internet provider) geeft aan:
    “Wij hebben inderdaad een storing gehad, Klanten met ADSL Go/Lite/Basic/Plus kunnen problemen ondervinden met hun verbinding. Regio onbekend. Deze storing is nu wel opgelost.”
    Maar op hun website staat niets onder Storingen en Werkzaamheden…..

  3. Deze ochtend, 13 jul, ligt mijn ADSL er regelmatig uit. Herstarten van het modem helpt niet (Noordwijkerhout).

  4. Hier lag ”alleen” de internet verbinding er +- 5 minuten uit. (Oosterhout Gelderland, bij Nijmegen) Interactieve tv, en telefonie werkte gewoon na behoren. Experiabox in en uitgeschakeld, en er was direct weer (internet)verbinding.

  5. Voor alle gebruikers die nog problemen ondervinden, herstart de modem voor de zekerheid (zoals in artikel staat vermeld). In sommige gevallen herstelt de verbinding zich namelijk niet automatisch, herstarten verhelpt het probleem dan alsnog.

  6. Hier in tilburg ook continu uitval van internet. Maar dit afentoe uitvallen is al een aantal dagen aan de gang. Slechte service

  7. Een uur gelden lag bij mij het ADSL er af. Ik heb geen idee of mijn telefoonverbinding wel stand hield of dat deze ook is uitgevallen. Resetten van de modum gaf geen oplossing. Gelukkig heb ik nu wel weer verbinding. Maar of deze standhoud?

    Oentsjerk (Fryslân)

  8. Ik heb ook een experiabox en aangezien mijn ouders niet thuis zijn kan ik niet al teveel klooien ;p
    Maar iemand nog ideeen om te TV weer aan te krijgen?

  9. wel internet,Tv, en Radio, maar geen telefonie, lijn dood, experiabox zegt wel verbinding, opnieuw opstarten helpt niet. Almere

  10. Kpn lag er hier ongeveer 2 uur uit ….

    ook ziggo lag plat…
    wat een puinhoop(je)…

    groet Marcel

  11. Ulvenhout lag er ook ruim 1 uur uit! Erg lastig om dan uit te vinden wat er is en wat je moet doen. Niets dus, blijkt nu, want alles werkt weer als vanouds.

  12. Uden lag er ook uit met KPN glasvezel. Inmiddels werkt het wel weer sinds enige minuten

  13. Klopt, in het Westland (De Lier) lukt het niet om via ADSL te bellen. Internet doet het wel gewoon.

  14. Ik heb net me routeren stof Vrijgemaakt en toen deed internet en bellen het weer.
    Televisie is nog steeds down, we missen de tour!

    Utrecht

Reageren is niet meer mogelijk.