01 mrt

DigID storing

In de loop van de ochtend is er een technische storing ontstaan bij DigID. Hierdoor kunnen gebruikers problemen ervaren met inloggen en hierdoor bepaalde diensten niet bereiken.

Onder andere het inloggen bij de Belastingdienst lukt veelal niet. Men is op de hoogte van de storing en werkt hard aan een oplossing. Oplostijd is niet bekend.

Lees meer
14 okt

Storing Belastingdienst website

begintijd rond 20:30

eindtijd rond 22:20

Momenteel ondervindt de Belastingdienst technische problemen met haar website. Door deze storing is het niet mogelijk gebruik te maken van de Belastingdienst website, zowel particulieren als zakelijk. Ook zijn de portals hierdoor niet bereikbaar.

Update 14 oktober 2020, 22:30

De Belastingdienst heeft bevestigd dat de storing is opgelost. U kunt weer normaal gebruik maken van de site en de portals.

02 mrt

Bevestiging aangifte loonheffingen mogelijk niet zichtbaar

Momenteel heeft de Belastingdienst een storing met bevestiging aangifte loonheffingen. Heeft uw intermediair aangifte loonheffingen voor u gedaan? Of hebt u zelf aangifte loonheffingen gedaan met uw eigen aangiftesoftware? Dan ziet u door een technische storing mogelijk geen bevestiging dat uw aangifte is ingestuurd, nadat u bent ingelogd.

Wij werken op dit moment aan een oplossing van de storing. Onze excuses voor het ongemak.

31 okt

Storing Belastingsdienst webdiensten

Momenteel ondervindt de Belastingdienst storing met haar systemen. Hierdoor is het in ieder geval niet mogelijk in te loggen voor ondernemers. De storing houdt inmiddels al een paar dagen aan. De Belastingdienst  is ervan op de hoogte en werkt nog steeds hard aan de oplossing.

Door deze storing hebben alle zakelijke aangiftes uitstel gekregen t/m 4 november 2014 23:59 uur. Betalingen moeten wel voor 1 november 2014 binnen zijn.

We hebben ook gebeld naar De Belastingdienst voor een mogelijke oplostijd. Men geeft aan vandaag of uiterlijk morgen het opgelost te hebben. Zo niet, dan wordt waarschijnlijk opnieuw een verlengde uitsteldatum gegeven.

23 mrt

Storing DigiD

Vanwege een technische storing sinds vanmiddag is het mogelijk dat u problemen ondervindt met DigiD. Hierdoor kunnen mensen geen digitale belastingaangifte indienen of andere zaken via internet doen met overheidsdiensten als gemeenten, uitkeringsinstanties of de studiefinanciering. De oorzaak van de storing is nog niet bekend.

Update: de storing is dinsdagavond laat verholpen. Oorzaak nog onbekend.
Update 2: storing is nog niet helemaal opgelost. De storing gaat om maximaal om 8000 gebruikers. Meer informatie over de storing vindt u hier.