09 jun

Spoedonderhoud: herstart switch

In verband met geconstateerde packetloss op één van onze cloudswitches in PDC2 voert Previder van vrijdag 9 juni 23:00 uur tot zaterdag 10 juni 01:00 uur spoedwerkzaamheden uit. Hierbij wordt de betreffende switch herstart.
De switch is onderdeel van een redundante partnerswitch. Deze partnerswitch wordt uit voorzorg ook herstart, nadat de herstart van de eerste switch is afgerond.
Tijdens de herstarts zijn de diensten Previder Cloud, Managed Firewall, STaaS, Redundant VLAN PDC1-PDC2, e-mail, webhosting en Load Balancing tijdelijk niet redundant.

02 jun

Onderhoud VPN Firewalls Pasklaar Online

Op vrijdag 2 juni 2017 voert Previder tussen 20:30 en 21:30 uur preventief spoedonderhoud uit op de VPN firewalls, om een mogelijk risico op een verstoring te voorkomen. Ondanks de geringe kans op uitval, willen we met deze geplande spoedwerkzaamheden het mogelijke risico z.s.m. uitsluiten.

Gedurende het onderhoud (naar verwachting twee keer tien minuten) is er geen redundantie in de firewalls en kan er een korte onderbreking plaatsvinden in de connectiviteit. De firewalls zijn echter dubbel uitgevoerd, dus er wordt geen impact verwacht.

30 mei

Issue inloggen softtoken

Momenteel kunt u hinder ondervinden bij het inloggen via een softtoken.
De oorzaak is nog onbekend. Onze engineers hebben de storing in onderzoek. Als workaround kunt u inmiddels inloggen zonder token.
Nader bericht volgt zo snel mogelijk.