04 okt

Wereldwijde storing WhatsApp, Facebook en Instagram

begintijd rond 17:45

eindtijd onbekend

Aan het eind van de middag is er een storing ontstaan bij zowel WhatsApp, Facebook als Instagram. Gebruikers kunnen hierdoor beperkt tot geen gebruik maken van de genoemde diensten.

Het is niet perse opvallend dat de drie diensten eruit liggen: Facebook is eigenaar van ook WhatsApp en Instagram en maken gebruik van gedeelde infrastructuur.

Lees meer
26 aug

Facebook en Instagram storing

Vanmiddag werden zowel Facebook als Instagram getroffen door storing aan hun systemen. Hierdoor was het voor gebruikers beperkt of niet mogelijk om gebruik te maken van beide diensten. De storing heeft enkele uren geduurd.

De reden waarom zowel Facebook als Instagram vrijwel gelijktijdig werden getroffen door een storing, omdat de infrastructuur van beide gedeeld wordt. Dit komt door de eerdere overname van Instagram door Facebook.

Lees meer

24 apr

Instagram storing

begintijd rond 19:30
eindtijd onbekend

Momenteel is er een storing bij Instagram. De storing is in de loop van de avond ontstaan. Door de storing is de Instagram op alle platformen niet te gebruiken. Foto’s worden niet geladen en ook niet nieuwe activiteiten worden niet geupdate.

Ook de site van Instagram geeft momenteel problemen. Instagram gebruikers krijgen bij het bezoeken van de site een ‘5xx Server error’ foutmelding. Lees meer

16 jul

Instagram login storing

Instagram ondervindt momenteel een storing, waardoor gebruikers niet kunnen inloggen. Reeds ingelogde gebruikers zijn ingelogd en kunnen hierna ook niet meer inloggen.

De Instagram storing geldt voor alle (mobiele) applicaties en platformen. De storing is wereldwijd en treft alle Instagram gebruikers.