12 okt

Stroomstoring Roosendaal

begintijd rond 16:45

eindtijd 18:15

In de loop van de middag is er een stroomstoring ontstaan in een aanzienlijk gedeelte van Roosendaal. Inwoners in de getroffen wijken kunnen hierdoor problemen ondervinden met alle digitale diensten (internet, telefonie, televisie).

De netwerkbeheerder, Enexis, is op de hoogte van de storing. Er zijn monteurs onderweg om de storing op te lossen. Oplostijd is op dit moment onbekend.

Lees meer
05 okt

Problemen omgeving Valkenswaard

In de loop van de ochtend zijn er problemen ontstaan in de omgeving van Valkenswaard. De oorzaak lijkt te liggen in een fikse stroomuitval, die vanochtend vroeg heeft plaatsgevonden.

Hierdoor kan het zijn dat gebruikers in en rondom Valkenswaard storing kunnen ondervinden met hun internetverbinding en beperkt bereikbaar zijn.

Of de stroomuitval de exacte oorzaak is, is nog niet bekend gemaakt. Oplostijd is daarom ook niet bekend.

20 jan

Stroomstoring regio Zuid-Limburg (Hulsberg, Valkenburg, etc)

Momenteel zijn er een aantal plaatsen in de regio Zuid-Limburg getroffen door een stroomstoring. Onder andere in Voerendaal en Hulsberg is bevestigd, dat men zonder stroom zit.

Enexis is momenteel hard bezig met het oplossen van de stroomstoring. Exacte oplostijd is vooralsnog onbekend.

Update 20 januari 2021, 13:59

Enexis meldt dat de monteurs onderweg zijn naar de storingslocatie. Er zijn pakweg 30.000 aansluitingen getroffen door deze storing. Volgens Enexis zou dit het getroffen gebied moeten zijn:

Lees meer
07 mrt

Stroomstoring Oirschot

begintijd rond 13:40

Momenteel ondervindt Oirschot en omgeving een stroomstoring. Hierdoor kunnen zowel huishoudens als bedrijven zonder stroom zitten.

Update 13:10

Netwerkbeheerder Enexis is inmiddels bezig met het oplossen van de stroomstoring. Zo’n 2500 adressen zijn door deze storing getroffen. De oorzaak lijkt een verdeelstation aan de Kerkstraat, welke om nog onbekende reden in de problemen is geraakt. Lees meer

01 nov

Onderhoud middenspanning PDC2

Onderhoud middenspanning PDC2

Status:Werkzaamheden (gepland)
Datum:01 november 2016
Frame:07:30 uur – 13:00 uur
Duur:5,5 uur
Omschrijving:Op dinsdag 1 november verricht Enexis onderhoudswerkzaamheden op de middenspanningsinstallatie.
Tijdens het onderhoud wordt overgeschakeld op de aggregaten (eilandbedrijf).
Impact op:Er wordt geen impact verwacht.
23 okt

Stroomstoring Gouda

Op dit moment ondervindt een deel van Gouda (Korte Akkeren) stroomstoring. De netwerk leverancier Enexis heeft nog geen storing bevestigd.

Update 18:00 uur
Correctie: de netwerkleverancier is Stedin en niet Enexis. DE storing is door Stedin bevestigd. De oorzaak van de stroomstoring is kabelschade door graafwerkzaamheden. Een monteur is momenteel onderweg naar de plaats van de kabelschade.

Update 18:15 uur
Door de kabelbreuk is een kabel geraakt, waardoor 10 kVolt door de kabel niet meer doorkomt. Monteur is gearriveerd op de plaats van de kabelbreuk voor het herstel.

Update 18:24 uur
De kabel en de stroomvoorziening zijn hersteld.