22 feb

Stroomstoring Haarlem

In de loop van de ochtend is er een stroomstoring ontstaan in Haarlem. Hierdoor konden een deel van Haarlem complete uitval ervaren van alle digitale diensten (internet, telefonie, televisie).

Liander heeft de stroomstoring inmiddels bevestigd en is hard bezig de stroomstoring op te lossen. Oplostijd staat momenteel op 12:00. Ook over de exacte oorzaak is niks bekend gemaakt.

Lees meer
31 jan

Stroomstoring Oisterwijk

begintijd rond 14:20

eindtijd rond 16:00

In de loop van de middag is Oisterwijk getroffen door een stroomstoring. De storing geldt voor vrijwel de gehele omgeving. Hierdoor kunnen inwoners problemen en uitval ervaren met vrijwel alle digitale diensten (internet, telefonie, televisie).

De netwerkbeheerder, Enexis, heeft nog niet gereageerd op de storing. Hierdoor is er nog geen indicatie mbt. oplostijd. Ook over de oorzaak van de stroomstoring is nog niks bekend.

Lees meer
24 dec

Grote stroomstoring Haarlem

begintijd rond 23:00

eindtijd onbekend

Aan het eind van de avond is er een grote stroomstoring ontstaan in regio Haarlem. Tienduizenden aansluitingen zijn door deze storing getroffen en vele huishouden zitten zonder stroom. Ook een deel van Spaarnwoude en Bloemendaal zijn getroffen.

Grote stroomstoring Haarlem, map getroffen gebied
Grote stroomstoring Haarlem – getroffen gebied (bron: Liander)

De stroomstoring is ontstaan door een explosie in een 150kv onderstation in het stroomnetwerk in het gebied. Hulpdiensten ter plaatse geweest om de situatie onder controle te krijgen.

Lees meer
01 dec

Grote stroomstoring Zuid-Holland en Utrecht

begintijd 00:15

eindtijd 02:25

Aan het begin van de nacht is er een grote stroomstoring ontstaan in delen van provincies Zuid-Holland en Utrecht. Hierdoor zijn inwoners van de betreffende delen direct getroffen door uitval van alle digitale diensten (= internet, telefonie, televisie). Het gaat in totaal om zo’n 45.000 aansluitingen.

Netwerkbeheerder Stedin heeft de storing inmiddels bevestigd. De oorzaak van de stroomstoring is nog onbekend.

Lees meer
24 nov

Stroomstoring Mijnsheerenland

Aan het begin van de avond is er een stroomstoring ontstaan in Mijnsheerenland. Hierdoor kunnen inwoners uitval ervaren met alle digitale diensten (internet, telefonie, televisie).

De netwerkbeheerder heeft de storing nog niet bevestigd. Er is nog niks bekend over de oorzaak. Oplostijd is ook nog onbekend.

Update 24 november 2022, 18:39

Netwerkbeheerder Stedin heeft de stroomstoring inmiddels bevestigd. Meer informatie is niet afgegeven. Oplostijd blijft vooralsnog onbekend.

Lees meer
22 nov

Stroomstoring Lienden

begintijd 18:25

eindtijd 20:45 (verwacht)

In de loop van de avond is er een stroomstoring ontstaan in Lienden. Hierdoor kunnen bewoners uitval ervaren van alle digitale diensten (internet, telefoon). Ook televisie kan getroffen zijn als deze via het IP netwerk signaal verkrijgt.

Netwerkleverancier Liander heeft nog niet gereageerd op de stroomstoring. Oplostijd is daarom nog niet bekend.

Lees meer
10 nov

Stroomstoring Sneek

In de loop van de middag is er een stroomstoring ontstaan in Sneek. Hierdoor is een deel van Sneek zonder stroom komen te zitten met uitval van internet, telefonie en/of televisie als gevolg.

Liander heeft de stroomstoring reeds bevestigd en een monteur is onderweg naar de getroffen locatie. De netwerkbeheerder verwacht de storing rond 15:30 te hebben opgelost.

12 okt

Stroomstoring Hattem

In de loop van de ochtend is er een stroomstoring ontstaan in Hattem. Hierdoor kunnen inwoners uitval ervaren van vrijwel alle digitale diensten (internet, telefonie, televisie).

Netwerkbeheerder Liander heeft de stroomstoring bevestigd en monteurs zijn inmiddels ter plaatse om de storing te verhelpen. Eindtijd staat op 11:00 deze ochtend.

10 okt

Grote stroomstoring Heerde

In de loop van de ochtend is er een stroomstoring ontstaan in Heerde. De stroom is vrijwel in de gehele omgeving onderbroken. Hierdoor is er sprake van uitval van alle digitale diensten (internet, telefonie en/of televisie).

Netwerkbeheerder Liander heeft de storing inmiddels bevestigd en monteurs zijn ter plaatse om de stroomstoring te verhelpen. Oplostijd is vooralsnog onbekend.

Lees meer
17 sep

Stroomstoring Zeewolde

begintijd rond 15:50

eindtijd onbekend

In de loop van de middag is er een stroomstoring ontstaan in Zeewolde. Gebruikers kunnen hierdoor storing ervaren op internet, telefonie en televisie diensten (ongeacht provider). De exacte oorzaak van de storing is nog niet bekend.

Netwerkbeheerder Liander heeft de storing nog niet bevestigd. Oplostijd van de stroomstoring is nog onbekend.

Lees meer