01 apr

Stroomstoring Lelystad

In de loop van de ochtend is een deel van Lelystad getroffen door een stroomstoring. In de vroege ochtend heeft netwerkbeheerder Liander monteurs op de storing afgestuurd. Hierdoor konden mensen in het getroffen gedeelte storing ervaren met vrijwel alle internet diensten.

De storing lijkt inmiddels te zijn opgelost door de netwerkbeheerder. Als er nog geen verbinding is, het modem even herstarten (30 sec. uit het stopcontact).

20 feb

Stroomstoring Hattem

begintijd rond 15:00

eindtijd 17:00 (geschat)

In de loop van de middag is er een stroomstoring ontstaan in Hattem. hierdoor kunnen inwoners van het Gelderse dorp uitval van alle digitale diensten ervaren.

Netwerkbeheerder Liander heeft de storing inmiddels bevestigd en is onderweg om de stroomstoring op te lossen. Op dit moment is de geschatte eindtijd 17:00

20 feb

Stroomstoring Heerde

begintijd rond 14:10

eindtijd rond middernacht

In de loop van de middag is er een stroomstoring ontstaan in Heerde. hierdoor kunnen inwoners van het dorp in Gelderland uitval van alle digitale diensten ervaren.

Netwerkbeheerder Liander heeft de storing inmiddels bevestigd en is onderweg om de stroomstoring op te lossen. Op dit moment is de geschatte eindtijd 16:15.

Update 20 februari 2022, 17:07

Lees meer
16 feb

Stroomstoring Glimmen

In de loop van de avond is er een stroomstoring ontstaan in Glimmen. Inwoners van het dorp ervaren momenteel complete uitval van alle digitale diensten.

De storing lijkt het gehele Groningse dorp te treffen. De netwerk leverancier heeft de storing nog niet bevestigd. Oplostijd is vooralsnog onbekend.

15 feb

Grote stroomstoring Roosendaal

begintijd rond 13:50

eindtijd onbekend

In de loop van de middag is er een stroomstoring ontstaan in een deel van Roosendaal. Hierdoor konden inwoners complete uitval van alle digitale diensten ondervinden. Volgens de netwerkbeheerder gaat het om de wijken Wiehoek en Tolberg. Ook het Bravis ziekenhuis is geraakt door de stroomstoring.

Volgens netwerkleverancier Enexis gaat het om zo’n 3000 aansluitingen. De storing lijkt inmiddels zo goed als verholpen. Alle aansluitingen zouden weer van stroom voorzien zijn.

10 jan

Stroomstoring Schoonhoven

begintijd rond 17:30

eindtijd onbekend

Aan het einde van de middag is er een stroomstoring ontstaan in Schoonhoven. Hierdoor is een gedeelte van aansluitingen op meerdere postcodes geraakt. Door de storing is er op deze aansluitingen volledige uitval van alle digitale diensten.

Netwerkbeheerder Stedin heeft de storing inmiddels bevestigd en werkt hard aan een oplossing. Een eindtijd voor de stroomstoring is echter niet opgegeven.

08 jan

Stroomstoring Apeldoorn

begintijd rond 21:00

eindtijd 23:00 (verwacht)

In de loop van de avond is een deel van Apeldoorn getroffen door een stroomstoring. Hierdoor kunnen aansluitingen problemen ondervinden met zowel internet, telefonie als televisie diensten. Oorzaak van de storing is nog niet bekend.

Netwerkbeheerder Liander heeft de storing inmiddels bevestigd en werkt hard aan de oplossing. Oplostijd wordt momenteel rond 23:00 verwacht.

06 jan

Grote stroomstoring Spijkenisse

begintijd rond 09:00

eindtijd rond 23:00

In de loop van de ochtend is er een grote stroomstoring ontstaan in Spijkenisse. Hierdoor zitten ruim 17.000 aansluitingen in verschillende delen van Spijkenisse zonder stroom. Veel huishoudens en bedrijven ondervinden hierdoor storing op vrijwel alle digitale diensten. Internet, telefonie en/of televisie zijn volledig uitgevallen.

Oorzaak van de storing ligt bij een brand in een verdeelstation aan de Aldebaranstraat (wijk Sterrenkwartier). Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog onduidelijk.

Lees meer
29 dec

Stroomstoring Almelo

Rond 22:15 lijkt er een stroomstoring te zijn ontstaan in Almelo. Het centrum lijkt in ieder getroffen door deze storing. Hierdoor is kunnen bewoners uitval ervaren van alle (digitale) diensten, ongeacht welke provider het levert.

De netbeheerder heeft de storing nog niet bevestig. De oorzaak is daarom ook nog niet bekend. Oplostijd is hierdoor ook nog niet beschikbaar.