04 nov

Stroomstoring Rotterdam centrum

begintijd rond 20:45

eindtijd onbekend

In de loop van de avond is er een stroomstoring ontstaan in Rotterdam centrum. Hierdoor zijn een groot deel van aansluitingen getroffen. Het is daardoor niet mogelijk gebruik te maken van internet, telefonie en/of televisie.

De netwerkbeheerder, Stedin, heeft de storing nog niet bevestigd. Oplostijd is zodoende vooralsnog niet bekend.

Lees meer
24 okt

Stroomstoring Gouda

begintijd rond 20:15

eindtijd onbekend

In de loop van de avond is Gouda getroffen door een stroomstoring. Flink wat huishoudens zitten hierdoor momenteel zonder stroom. Hierdoor is het ook niet mogelijk om via de vaste internetverbinding gebruik te maken van internet, telefoon, televisie.

De netwerkbeheerder heeft de stroomstoring nog niet bevestigd. Oplostijd is daarom vooralsnog onbekend.

Update 24 oktober 2021, 21:04

Netwerkbeheerder Stedin heeft de storing bevestigd. Eindtijd is alsnog niet afgegeven.

Lees meer
22 okt

Stroomstoring omgeving Bemmel

In de loop van de middag is er een stroomstoring ontstaan in Bemmel. Hierdoor zitten pakweg 2500 aansluitingen zonder stroom volgens de leverancier. Het is daardoor niet mogelijk gebruik te maken van internet, vaste telefonie of televisie.

Liander, de netwerkbeheerder, is momenteel hard bezig met het oplossen van de storing. Men heeft als indicatie een oplostijd afgegeven van 16:45.

12 okt

Stroomstoring Roosendaal

begintijd rond 16:45

eindtijd 18:15

In de loop van de middag is er een stroomstoring ontstaan in een aanzienlijk gedeelte van Roosendaal. Inwoners in de getroffen wijken kunnen hierdoor problemen ondervinden met alle digitale diensten (internet, telefonie, televisie).

De netwerkbeheerder, Enexis, is op de hoogte van de storing. Er zijn monteurs onderweg om de storing op te lossen. Oplostijd is op dit moment onbekend.

Lees meer
31 jul

Stroomstoring Swifterbant

begintijd rond 15:30

eindtijd 17:45 (geschat)

In de loop van de middag is er een stroomstoring ontstaan in Swifterbant. Hierdoor zijn alle digitale diensten uitgevallen. Inwoners kunnen hierdoor geen gebruik maken van hun internet verbinding.

Netwerkbeheerder Liander is op de hoogte van de stroomstoring en is hard bezig deze op te lossen. Eindtijd wordt geschat op 17:45.

13 jul

Stroomstoring Nuenen

begintijd 20:15

eindtijd onbekend

In de loop van de avond is er een stroomstoring ontstaan in Nuenen. Inwoners van Nuenen kunnen hierdoor problemen ondervinden met hun internet verbinding. Stroomleverancier Enexis is op de hoogte van de storing.

Men is druk bezig de storing op te lossen. Hoe lang de storing gaat duren is, is niet bekend gemaakt.

07 jul

Stroomstoring Zwanenburg

Sinds het begin van de middag is er een stroomstoring ontstaan in de omgeving van Zwanenburg. Een groot deel is getroffen door deze storing. Inwoners kunnen hierdoor geen gebruik maken van verschillende diensten zoals internet, telefonie en/of televisie.

De netwerkbeheerder, Liander, is op de hoogte van de storing. Monteurs zijn op de plek van de stroomstoring afgestuurd voor herstelwerkzaamheden. Oplostijd staat voor nu op 14:15.

24 jun

Grote stroomstoring Den Haag

In de loop van de ochtend zijn verschillende delen van Den Haag getroffen door een stroomstoring. De omvang van de stroomstoring lijkt vrij groot. Meerdere gebruikers melden dat alles in de buurt is uitgevallen. Hierdoor kunnen mensen in de omgeving Den Haag problemen ondervinden met alle digitale diensten (internet, telefonie en televisie).

De netwerkbeheerder is op de hoogte van deze stroomstoring. Oplostijd is vooralsnog onbekend.

Update 24 juni 2021, 11:12

Het probleem is ontstaan in een hoofdverdeelstation van netwerkbeheerder Stedin. Scheveningen, Statenkwartier en het centrum van Den Haag zijn hierdoor zeker getroffen door deze stroomstoring.

07 jun

Stroomstoring Heerlen

begintijd rond 23:40

eindtijd onbekend

Aan het eind van de avond is er een stroomstoring ontstaan in delen van Heerlen. Hierdoor kunnen inwoners van Heerlen problemen ondervinden met alle digitale diensten (internet, televisie, telefoon).

De netwerkbeheerder heeft nog geen bevestiging afgegeven van deze stroomstoring. Oplostijd is op dit moment nog niet bekend.