20 mei

Stroomstoring Kamerik

begintijd 12:05

eindtijd 13:28

Aan het begin van de middag is er een stroomstoring ontstaan in Kamerik. Hierdoor zijn zo’n 1043 aansluitingen getroffen. Inwoners kunnen storing ondervinden met vrijwel alle digitale diensten (internet, telefonie en/of televisie).

De netwerkbeheerder Stedin heeft de storing inmiddels bevestigd en werkt hard aan een oplossing. Monteurs zijn inmiddels opweg voor het herstel. Oplostijd is vooralsnog onbekend.

Lees meer
06 jan

Grote stroomstoring Spijkenisse

begintijd rond 09:00

eindtijd rond 23:00

In de loop van de ochtend is er een grote stroomstoring ontstaan in Spijkenisse. Hierdoor zitten ruim 17.000 aansluitingen in verschillende delen van Spijkenisse zonder stroom. Veel huishoudens en bedrijven ondervinden hierdoor storing op vrijwel alle digitale diensten. Internet, telefonie en/of televisie zijn volledig uitgevallen.

Oorzaak van de storing ligt bij een brand in een verdeelstation aan de Aldebaranstraat (wijk Sterrenkwartier). Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog onduidelijk.

Lees meer
26 dec

Grote stroomstoring Maassluis

In de loop van de middag is er een grote stroomstoring ontstaan in Maassluis. Hierdoor zijn alle digitale diensten uitgevallen en niet beschikbaar.

De netwerkbeheerder heeft de storing nog niet officieel bevestigd en daardoor geen exacte details nog over de oorzaak. Oplostijd is vooralsnog onbekend.

Update 26 december 2021, 14:59

Monteurs van netwerkbeheerder Stedin zijn onderweg maar de getroffen locatie. Herstelwerkzaamheden zullen beginnen, zodra zij ter plaatse zijn.

Lees meer
04 nov

Stroomstoring Rotterdam centrum

begintijd rond 20:45

eindtijd onbekend

In de loop van de avond is er een stroomstoring ontstaan in Rotterdam centrum. Hierdoor zijn een groot deel van aansluitingen getroffen. Het is daardoor niet mogelijk gebruik te maken van internet, telefonie en/of televisie.

De netwerkbeheerder, Stedin, heeft de storing nog niet bevestigd. Oplostijd is zodoende vooralsnog niet bekend.

Lees meer
06 jan

Stroomstoring Gouda

Sinds vanochtend kampt Gouda in bepaalde delen met een stroomstoring. Hierdoor is er ook sprake van uitval met betrekking tot internet, telefonie en televisie diensten. Ook thuiswerken is door de stroomstoring verhinderd.

Stedin heeft geen oplostijd voor de stroomstoring opgegeven.

17 okt

Stroomstoring Gouda

begintijd 08:45

eindtijd onbekend

Momenteel ondervindt delen van Gouda een stroomstoring. Hierdoor is er sprake van veel uitval van verschillende internet, televisie en telefonie diensten van alle providers.

Stedin is op de hoogte van de storing. Er zijn ongeveer 2000 huishoudens door deze stroomstoring getroffen. Men werkt hard aan de oplossing.

28 feb

Utrecht stroomstoring

Vanavond laat zijn delen van Utrecht getroffen door een stroomstoring. Volgens de netwerk beheerder Stedin gaat het om zo’n 14.000 huishoudens welke getroffen zijn door de storing.

De storing is veroorzaakt door een defect in een elektriciteitsstation bij de Nijverheidsweg. Het defect heeft voor rookontwikkeling gezorgd en de brandweer moest uitrukken om gevaar op brand te voorkomen. Lees meer

23 okt

Stroomstoring Gouda

Op dit moment ondervindt een deel van Gouda (Korte Akkeren) stroomstoring. De netwerk leverancier Enexis heeft nog geen storing bevestigd.

Update 18:00 uur
Correctie: de netwerkleverancier is Stedin en niet Enexis. DE storing is door Stedin bevestigd. De oorzaak van de stroomstoring is kabelschade door graafwerkzaamheden. Een monteur is momenteel onderweg naar de plaats van de kabelschade.

Update 18:15 uur
Door de kabelbreuk is een kabel geraakt, waardoor 10 kVolt door de kabel niet meer doorkomt. Monteur is gearriveerd op de plaats van de kabelbreuk voor het herstel.

Update 18:24 uur
De kabel en de stroomvoorziening zijn hersteld.