06 jan

Stroomstoring Gouda

Sinds vanochtend kampt Gouda in bepaalde delen met een stroomstoring. Hierdoor is er ook sprake van uitval met betrekking tot internet, telefonie en televisie diensten. Ook thuiswerken is door de stroomstoring verhinderd.

Stedin heeft geen oplostijd voor de stroomstoring opgegeven.

17 okt

Stroomstoring Gouda

begintijd 08:45

eindtijd onbekend

Momenteel ondervindt delen van Gouda een stroomstoring. Hierdoor is er sprake van veel uitval van verschillende internet, televisie en telefonie diensten van alle providers.

Stedin is op de hoogte van de storing. Er zijn ongeveer 2000 huishoudens door deze stroomstoring getroffen. Men werkt hard aan de oplossing.

28 feb

Utrecht stroomstoring

Vanavond laat zijn delen van Utrecht getroffen door een stroomstoring. Volgens de netwerk beheerder Stedin gaat het om zo’n 14.000 huishoudens welke getroffen zijn door de storing.

De storing is veroorzaakt door een defect in een elektriciteitsstation bij de Nijverheidsweg. Het defect heeft voor rookontwikkeling gezorgd en de brandweer moest uitrukken om gevaar op brand te voorkomen. Lees meer

23 okt

Stroomstoring Gouda

Op dit moment ondervindt een deel van Gouda (Korte Akkeren) stroomstoring. De netwerk leverancier Enexis heeft nog geen storing bevestigd.

Update 18:00 uur
Correctie: de netwerkleverancier is Stedin en niet Enexis. DE storing is door Stedin bevestigd. De oorzaak van de stroomstoring is kabelschade door graafwerkzaamheden. Een monteur is momenteel onderweg naar de plaats van de kabelschade.

Update 18:15 uur
Door de kabelbreuk is een kabel geraakt, waardoor 10 kVolt door de kabel niet meer doorkomt. Monteur is gearriveerd op de plaats van de kabelbreuk voor het herstel.

Update 18:24 uur
De kabel en de stroomvoorziening zijn hersteld.

07 jun

Landelijke TV storing (opgelost)

Het lijkt erop dat Tele2 problemen ondervindt met haar televisie dienstverlening. Bent u Tele2 gebruiker en ondervindt u momenteel last van storing? Meldt dan hieronder welke problemen u ervaart en in welke regio u zit.

(reacties stromen momenteel binnen, herlaadt de pagina voor nieuwe reacties)

update 7 juni 2102, 20:30
Zoals de titel zegt, gaat om een landelijke TV storing bij Tele2. De provider is op de hoogte van de problemen. Eindtijd is onbekend.

update 7 juni 2102, 21:00
Ook mobiel lijkt vanuit de reacties hier en daar problemen te ondervinden.

update 7 juni 2102, 21:03
Nu.nl meldt dat het landelijke politienummer (0900-8844) ook niet bereikbaar is. Detail hierbij is, dat het politienummer door Tele2 wordt verzorgd. Zo mogelijk zijn er dus ook problemen met het telefoonnetwerk van Tele2.

update 7 juni 2102,  23:00
De storing werd veroorzaakt door een stroomstoring bij Stedin in Rotterdam. De storing is inmiddels verholpen volgens Tele2 en alle diensten zouden weer naar behoren moeten werken. De storing ontstond rond 19:30.

update 8 juni 2012, 17:30

De verklaring van Tele2.

Hieronder hebben wij beschreven wat er is gebeurd.
Gisteravond werd de regio Rotterdam om 19.15u getroffen door een stroomstoring. De storing heeft ook een belangrijke netwerklocatie van Tele2 geraakt, waardoor al onze diensten donderdagavond enkele uren problemen hebben ondervonden. Onze noodstroomvoorziening op de locatie is in werking getreden, deze kon echter niet voorkomen dat onze service tussen half acht en ongeveer kwart over tien in delen van het land werd onderbroken. Er is met man en macht gewerkt om alle diensten zo snel mogelijk weer actief te krijgen. Onze technici zijn direct naar de plek toegegaan waar de stroomstoring de problemen heeft veroorzaakt en op ons hoofdkantoor is direct een team van specialisten bij elkaar gekomen om de herstelwerkzaamheden te coördineren.

Rond 22.15u donderdagavond waren de meeste diensten, waaronder televisie, mobiel en dataverkeer weer hersteld. De overige diensten zijn in de loop van de nacht weer geactiveerd.Inmiddels zien wij nergens in het Tele2 netwerk meer problemen die zijn veroorzaakt door de stroomstoring. Uiteraard blijven wij dit vandaag extra goed in de gaten houden.