29 apr

Gepland netwerkonderhoud Tele2 / T-Mobile

Door Tele2 / T-Mobile zal gepland onderhoud worden uitgevoerd. Het onderhoud vindt plaats in de nacht van woensdag 28-04-2021 op donderdag 29-04-2021.

Start onderhoud: 29-04-2021 02:00 CEST
Eind onderhoud: 29-04-2021 06:30 CEST

Gedurende dit onderhoud zal uw Tele2 / T-Mobile verbinding voor korte tijd niet beschikbaar zijn.

03 feb

T-Mobile internet storing Deventer

Sinds vanochtend kampt T-Mobile met een storing in Deventer. Hierdoor is het voor gebruikers niet mogelijk gebruik te maken van de vaste internet lijn. Daarmee zijn internet, telefoon entelevisie niet beschikbaar.

De storing is nog niet bevestigd door T-Mobile. Oplostijd is nog onbekend.

Update 3 februari 2021, 09:25

De storing staat inmiddels aangemeld bij T-Mobile. Er is een monteur naar de storingslocatie gestuurd, om de problemen te verhelpen.

27 jan

T-Mobile landelijke storing

Momenteel kampt T-Mobile met een landelijke storing op haar netwerk. Hierdoor zijn alle vaste internet verbindingen verstoord en kunnen klanten geen internet diensten gebruiken.

T-Mobile is op de hoogte van de storing en werkt hard aan de oplossing. Oplostijd is onbekend.

Voor mensen die thuis werken is het advies om via hun 4G verbinding van de smartphone te werken. Dit kan via de tethering modus, zodat jouw laptop of andere apparaten gebruik kunnen maken van de 4G verbinding.

Update

De storing is inmiddels opgelost.

30 nov

T-Mobile landelijke problemen

Sinds vanochtend ondervindt T-mobile een storing op haar netwerk waardoor er landelijke problemen zijn ontstaan. Hierdoor kunnen T-mobile gebruikers problemen ondervinden met hun internet verbinding. Het lijkt hier voornamelijk te gaan om klanten die gebruik maken van glasvezel verbinding via T-Mobile. Mobiel internet lijkt vooralsnog geen problemen te hebben.

Oorzaak van de problemen is vooralsnog niet bekend. De storing is nog niet bevestigd door de provider. Oplostijd is hierdoor ook onbekend.

Heb je nog steeds problemen door deze T-Mobile storing? Laat dan een reactie achter met plaats en soort problemen.

Update 30 november 2020, 13:20

De oorzaak van de storing is bekend. Het gaat om een storing in het DNS systeem van T-Mobile. Hierdoor kan niet de juiste server gevonden worden voor het adres waar je naartoe wilt surfen. Dit valt ook op te lossen door een andere DNS server in te stellen. Bekijk daarvoor ons artikel over de beste DNS gratis servers.

Lees meer
14 okt

T-mobile storing

Momenteel zien er veel meldingen omtrent storingen op het netwerk van T-Mobile. Vooral het vaste internet lijkt getroffen met deze problemen.

Heeft u nog steeds problemen met T-Mobile op de vaste internet lijn? Laat hieronder een reactie met de benodigde details.

Update 14 oktober 16:40

T-Mobile geeft aan dat de storing is verholpen. Mocht u nog problemen hebben, dan dient het modem herstart te worden.

09 sep

T-Mobile Thuis internet storing

begintijd 12:30

eindtijd onbekend

Sinds begin vanmiddag kampt T-Mobile met problemen op haar vaste breedband netwerk in diverse regio’s. Hierdoor kunnen gebruikers met T-Mobile Thuis storing ondervinden met hun verbinding.

De provider heeft nog niks gemeld met betrekking tot de oorzaak van de storing. Oplostijd is dan ook nog onbekend.

Update 9 september 2020, 14:10

T-Mobile meldt inmiddels dat ze op de hoogte zijn van de problemen. Men bevestigt dat het gaat om een glasvezel storing in Enschede, Leeuwarden en Deventer. Hierbij zijn hoofdzakelijk T-Mobile Thuis klanten getroffen. Engineers zijn momenteel hard aan het werk de storing op te lossen.

Lees meer
01 sep

T-Mobile mobiel internet storing (opgelost)

begintijd rond 17:00
eindtijd rond 19:30

Op dit moment ondervindt T-Mobile een storing op haar netwerk. Hierdoor kunnen T-Mobile gebruikers problemen ondervinden met mobiel internet. Ook kan de verbinding om de paar minuten wegvallen.

Update 17:52
T-Mobile heeft nog niks van zich laten horen met enige informatie of update.

Update 18:02
Bellen en gebeld worden lijkt bij de meeste wel te functioneren. Vooral mobiel internet gaat niet door de storing. Meldingen van ‘Geen Service’ komen vaak voor.

Update 18:19
T-Mobile heeft de storing aangemeld, werkt momenteel aan de oplossing.

Update 18:22
Eerste meldingen van herstel komen binnen.

Update 18:39
Een deel van de T-Mobile gebruikers heeft weer internet. Mocht je nog geen verbinding hebben, schakel de vliegtuigmodus een paar seconde in en gelijk weer uit. De telefoon gaat vervolgens weer opzoek naar netwerk en probeert weer actief contact te maken met het 3G of 4G netwerk van T-Mobile.