30 aug

Solcon TV problemen

In de loop van de avond zijn er problemen ontstaan met de televisie dienst van Solcon. Hierdoor kunnen gebruikers problemen ondervinden met tv kijken. Het beeld kan verstoord zijn of geheel niet te zien zijn.

Oorzaak van de storing is nog niet bekend. Terugkijken werkt op dit moment nog wel naar behoren, maar live televisie ondervindt storing. De provider heeft de storing nog niet bevestigd en daarom is de oplostijd vooralsnog onbekend.

14 jul

Ziggo televisiezender storing

In de loop van de middag is er een kortstondige storing ontstaan bij Ziggo bij één van de aangeboden televisie zenders. Het gaat hier om de zenders Sporza (kanaal 51 en 52). Hierdoor konden gebruikers een storing ervaren doordat er geen beeld en geluid door kwam.

Ziggo meldt zojuist dat de storing lijkt verholpen en het beeld en geluid inmiddels terug moet zijn gekeerd.

16 jun

KPN storing televisie en radio

In de loop van de middag is er een storing ontstaan op het KPN netwerk. Hierdoor kunnen gebruikers problemen ervaren met televisie en radio. De televisie problemen verschillen van geheel zwart beeld tot haperende uitzendingen. Radio lijkt helemaal soms niet door te komen.

De provider heeft nog niet gereageerd en de storing dan ook niet bevestigd. Oplostijd is daarom ook nog niet bekend.

25 mei

Televisie storing Uithoorn

In de loop van de ochtend is er een storing ontstaan bij provider Caiway in de plaats Uithoorn. Hierdoor kunnen klanten tv storing ervaren. Het gaat om televisie over de coax aansluiting (de standaard tv aansluiting in de muur).

De provider heeft de storing nog niet bevestigd. De oorzaak van de storing is daarom ook nog niet bekend en oplostijd is ook nog niet afgegeven.

25 mrt

KPN landelijke storing

begintijd rond 14:45

eindtijd onbekend

In de loop van de middag is er een landelijke storing ontstaan op het netwerk van KPN. Hierdoor kunnen KPN aansluitingen problemen ondervinden met hun internet, telefonie en/of televisie diensten.

De provider is op de hoogte van de storing en werkt momenteel hard aan de oplossing. Oplostijd is niet door het bedrijf afgegeven.

Lees meer