14 jul

KPN televisie storing

begintijd ochtenduren

eindtijd rond 10:30

In de loop van de ochtend is er een storing ontstaan op het netwerk van KPN. Hierdoor kunnen klanten beperkt tot geen gebruik maken van televisie diensten. TV kijken is nagenoeg niet mogelijk.

De provider heeft de storing nog niet bevestigd. Wat de oorzaak van de storing is, heeft KPN nog niet bekend gemaakt. Oplostijd is daarom ook vooralsnog onbekend.

Lees meer
08 apr

KPN interactieve TV storing

In de loop van de middag is KPN getroffen door een storing in haar netwerk. Hierdoor kunnen gebruikers problemen ervaren met interactieve TV. Vrijwel alle zenders geven een foutmelding.

De provider heeft de TV storing reeds bevestigd en werkt hard aan een oplossing. Oplostijd is niet bekend gemaakt.

14 mrt

KPN TV storing

begintijd 14 maart 2023, 20:07

eindtijd 15 maart 2023, 00:15 (verwacht)

In de loop van de avond is er een storing ontstaan bij KPN. Hierdoor kunnen gebruikers van de provider problemen ervaren met TV van KPN. Het gaat hierbij die op de iTV dienstverlening.

De provider heeft inmiddels de storing bevestigd en werkt hard aan een oplossing. De exacte oorzaak van de verstoring is nog niet bekend. Ook is er nog geen concrete oplostijd afgegeven.

Lees meer
22 feb

Televisie storing T-Mobile & Online

In de loop van de dag is er een storing ontstaan op het televisie platform van T-Mobile en Online.nl. Hierdoor kunnen klanten van Online geen gebruik maken van de televisie dienstverlening. Je kan op dit moment dan ook een melding zien met S004 of K524.

T-Mobile heeft de storing inmiddels bevestigd en is met haar techneuten hard bezig de storing op te lossen. Er is vooralsnog geen oplostijd voor deze televisie storing afgegeven.

Lees meer
30 aug

Solcon TV problemen

In de loop van de avond zijn er problemen ontstaan met de televisie dienst van Solcon. Hierdoor kunnen gebruikers problemen ondervinden met tv kijken. Het beeld kan verstoord zijn of geheel niet te zien zijn.

Oorzaak van de storing is nog niet bekend. Terugkijken werkt op dit moment nog wel naar behoren, maar live televisie ondervindt storing. De provider heeft de storing nog niet bevestigd en daarom is de oplostijd vooralsnog onbekend.

14 jul

Ziggo televisiezender storing

In de loop van de middag is er een kortstondige storing ontstaan bij Ziggo bij één van de aangeboden televisie zenders. Het gaat hier om de zenders Sporza (kanaal 51 en 52). Hierdoor konden gebruikers een storing ervaren doordat er geen beeld en geluid door kwam.

Ziggo meldt zojuist dat de storing lijkt verholpen en het beeld en geluid inmiddels terug moet zijn gekeerd.

16 jun

KPN storing televisie en radio

In de loop van de middag is er een storing ontstaan op het KPN netwerk. Hierdoor kunnen gebruikers problemen ervaren met televisie en radio. De televisie problemen verschillen van geheel zwart beeld tot haperende uitzendingen. Radio lijkt helemaal soms niet door te komen.

De provider heeft nog niet gereageerd en de storing dan ook niet bevestigd. Oplostijd is daarom ook nog niet bekend.