17 mrt

Providers schorten werkzaamheden op vanwege Corona virus

Meerdere providers hebben vanwege het Corona virus maatregelen genomen, om thuiswerkers een betrouwbaar netwerk te bieden.

Zo heeft Ziggo aangekondigd voorlopig alle geplande netwerk werkzaamheden op te schorten, om alleen focus te leggen op werkzaamheden welke noodzakelijk zijn om verstoringen op het netwerk te voorkomen/fixen. Ook werkzaamheden bij klanten worden aangepast dan wel verschoven, om klantcontact met monteurs tot een minimum te beperken.

Ook KPN heeft soortgelijke maatregelen aangekondigd. Naast het sluiten van winkels zullen monteurs voorlopig enkel noodzakelijk onderhoud en reparaties uitvoeren, om het netwerk online te houden.

bron: NOS.nl

Ziggo klanten kunnen komende vier weken wel gratis gebruik maken van een aantal zenders zoals oa. Film1, Comedy Central en een aantal kinder zenders:

07 apr

Grote Ziggo storing Limburg

begintijd: rond 08:30

eindtijd: onbekend

Sinds vanochtend heeft Ziggo last van een grote storing, waardoor klanten in de regio Limburg geen gebruik kunnen maken van internet en/of telefonie.

De oorzaak van de storing is vooralsnog onbekend. Volgens berichten van klanten duidt het op een signaal storing binnen een centraal netwerkcomponent in het Ziggo netwerk.

Ook zakelijke lijnen van Ziggo zijn door deze storing getroffen.

27 feb

Ziggo internet telefoonstoring

Momenteel is Ziggo slecht bereikbaar door een interne telefoonstoring. Hierdoor is de klantenservice op dit moment moeilijk bereikbaar.

Heeft u de klantenservice van Ziggo nodig? Ze zijn ook te bereiken via Twitter. Let erop niet privé informatie zoals klantnummers en wachtwoorden zomaar openbaar naar Ziggo te communiceren via Twitter.

04 feb

Ziggo groot onderhoud

Op zaterdag 4 februari en zondag 5 februari maken een paar systemen bij Ziggo een pitstop voor onvermijdelijk onderhoud. Uiteraard gaan we in razend tempo voor je aan de slag.

Wat gebeurt er tijdens het groot onderhoud?

De systemen achter Mijn Ziggo krijgen dit weekend een update. Groot technisch onderhoud dat nodig is om jouw Mijn Ziggo goed in de race te houden. Tijdens deze pitstop werken sommige dingen helaas niet, omdat je hiervoor ingelogd moet zijn met je Mijn Ziggo inloggegevens. Omdat we alles stuk voor stuk oplossen, houden we je hier op de hoogte van wat alweer is opgelost en wat nog niet werkt. Naar alle verwachting is alles in de avond van zondag 5 februari weer up and running.

Wat even niet werkt:

Lees meer

22 mei

Storing regio Eindhoven

Op dit moment is er een telefonie storing in de regio Eindhoven. Onze excuses voor het ongemak.

Status

We zijn het voor je aan het oplossen

Bekend sinds

Zondag 22 mei om 11.18

Wanneer is het opgelost?

Zondag 22 mei om 16.00

Ziggo biedt die televisie, internet, telefonie en e-mail aanbiedt via de kabel. De kabelaar is actief in Noord Holland, Zuid Holland en Utrecht, Limburg, Brabant, Gelderland, Groningen, Friesland, Drente, . Ziggo biedt zowel analoge televisie als digitale of interactieve televisie waarbij onder meer video on demand mogelijk is.

18 aug

Ziggo storing door DDoS aanval

Momenteel ondervindt Ziggo storing door een DDoS aanval. De DDoS aanval is gericht op de DNS servers van Ziggo. Deze servers vertalen internetadressen zoals storingsoverzicht.nl naar het ip adres, waarnaar de browser het verzoek voor de webpagina indient. Door de DDoS aanval zijn de DNS servers van Ziggo onbereikbaar.

Het is mogelijk om andere DNS servers te gebruiken. Lees daarvoor onze top 3 beste DNS providers, welke gratis DNS servers aanbieden. Hierdoor kunt u veilig andere DNS servers gebruiken en zodoende de storing zelf herstellen.

Ziggo werkt momenteel met haar technici hard aan de oplossing. Wanneer de storing is opgelost, is nog onbekend.