24 jan

Ziggo Go app problemen

In de loop van de avond zijn er problemen ontstaan met de streamingsdienst van de Ziggo Go app. Hierdoor kunnen klanten van Ziggo geen gebruik maken van de betreffende app. Gebruikers krijgen de foutcode CS2010 te zien.

De provider heeft de storing reeds bevestigd en zegt onderzoek te doen naar de oorzaak van de problemen. Een oplostijd is niet bekend gemaakt.

Lees meer
30 mei

Ziggo prijsverhoging (inflatiecorrectie)

Ziggo mag middels het contract haar prijzen aanpassen obv. inflatiecorrectie. Dit gebeurt dit jaar op de CBS consumentenprijsindex van vorig jaar (2022). Door deze correctie worden de prijzen op alle pakketten en overige diensten verhoogd.

Daarnaast wijzigt de provider haar Algemene Voorwaarden. Deze zal iets later dit jaar ingaan, namelijk per 1 augustus 2023.

Voor de pakketten zullen per 1 juli 2023 de volgende prijzen gelden:

Lees meer
23 jan

Ziggo verhoogt internet snelheden

Ziggo heeft bekend gemaakt om ook dit jaar de internetsnelheden voor alle internet pakketen te verhogen. De provider ziet het internetgebruik onder klanten nog steeds flink toenemen en komt daarmee tegemoet aan de stijgende vraag naar bandbreedte en datagebruik.

De verhoging is niet perse stevig te noemen. De meeste pakketen gaan er op download snelheid niet op vooruit. Enkel upload snelheid wordt ietsjes omhoog geschroefd. Het ‘Internet Complete’ pakket is vrijwel de enige met een download snelheid verhoging.

Lees meer
09 dec

Ziggo mail storing

In de loop van de ochtend is er een storing ontstaan op het e-mail platform van Ziggo. Hierdoor is het voor gebruikers met een Ziggo mailadres niet mogelijk om mail te versturen en/of te ontvangen.

De provider heeft de storing reeds bevestigd en men werkt momenteel hard aan een oplossing. Over de oorzaak is nog niks bekend. Ook een oplostijd is voor deze storing nog niet afgegeven.

Lees meer
22 jul

Ziggo DNS storing

In de loop van de ochtend is er een storing ontstaan bij Ziggo op haar DNS servers. Hierdoor kunnen gebruikers problemen ondervinden met het bereiken van websites. De verbinding zelf werkt wel maar het opzoeken van IP adres bij opvragen hostnamen lukt niet.

De provider is hard bezig de storing op te lossen. Oplostijd is onbekend. In de tussentijd kunt u het probleem oplossen door gebruik te maken van alternatieve DNS servers.

Lees meer
19 jul

Ziggo verhoogt internetsnelheid

Ziggo verhoogt de internetsnelheden van al haar abonnementen voor alle Ziggo klanten. De verhoging was al eerder aangekondigd, maar de provider vanaf deze maand begonnen met stapsgewijs de snelheden gesegmenteerd in te voeren.

Ook na de corona periode werken steeds meer mensen thuis en wordt de verbinding steeds intensiever gebruikt voor meer veeleisende applicaties. Ziggo heeft door de veranderde behoefte besloten dat het gepast is daarin extra te voorzien door de snelheden per juli 2022 (deze maand) te verhogen.

Lees meer
14 jul

Ziggo televisiezender storing

In de loop van de middag is er een kortstondige storing ontstaan bij Ziggo bij één van de aangeboden televisie zenders. Het gaat hier om de zenders Sporza (kanaal 51 en 52). Hierdoor konden gebruikers een storing ervaren doordat er geen beeld en geluid door kwam.

Ziggo meldt zojuist dat de storing lijkt verholpen en het beeld en geluid inmiddels terug moet zijn gekeerd.

15 jun

Ziggo storing Groningen

In de loop van de middag is een storing ontstaan op het Ziggo netwerk in Groningen. Hierdoor is een groot deel van Groningen getroffen en klanten in deze regio kunnen daardoor geen gebruik maken van internet, telefonie en/of televisie.

Ziggo heeft de storing inmiddels bevestigd. Er is reeds een monteur onderweg naar de getroffen locatie om het probleem te onderzoeken. Oplostijd is vooralsnog onbekend.

Lees meer
01 jun

Ziggo storing Sittard

In de loop van de middag is er een storing ontstaan bij Ziggo in Sittard. Hierdoor kunnen gebruikers in deze omgeving problemen ondervinden met hun internet verbinding, telefonie en/of televisie.

De provider heeft de storing reeds bevestigd en werkt hard aan een oplossing. Exacte oplostijd is vooralsnog onbekend.

Lees meer
26 mei

Ziggo e-mail storing

In de loop van de middag is er een mail storing ontstaan bij Ziggo. Door de e-mail storing kunnen gebruikers problemen ervaren met het versturen en/of ontvangen van e-mail met een Ziggo e-mail adres.

Het lijkt op dit moment een toegangsprobleem te zijn, aangezien de inlog sowieso al problemen geeft. De provider heeft de storing nog niet bevestigd en oplostijd is daarom ook niet nog bekend.

Lees meer