26 feb

DigitalOcean netwerk onderhoud datacenter AMS03

Cloud provider DigitalOcean heeft onderhoud aangekondigd aan haar core netwerk infrastructuur het in veelgebruikte Amsterdam datacenter AMS03. Het onderhoud zal plaatsvinden op:

Start 27 februari 2024, 17:00 uur
Eind: 27 februari 2024, 21:00 uur

Impact

Volgens de provider is het onderhoud nodig om de schaalbaarheid en performance verder te verbeteren. Klanten met een virtuele server (droplet) of andere diensten hosten in AMS03 zullen in principe niks ervan ondervinden. In uiterst geval kan er verhoogde latency ervaren worden of een korte netwerk onderbreking tijdens het onderhoudsvenster.

07 okt

DigitalOcean netwerk onderhoud AMS03

begintijd 10 oktober 2022, 19:00

eindtijd 10 oktober 2022, 22:00

Cloudprovider DigitalOcean zal maandag 10 oktober 2022 netwerkonderhoud uitvoeren in haar Amsterdamse datacenter AMS03.

Het onderhoud zal uitgevoerd worden op de core switches in het datacenter als onderdeel van netwerk upgrades welke de cloudprovider uitvoert om stabiliteit en schaalbaarheid te waarborgen.

Men verwacht geen uitval of onderbreking van dienstverlening mbt. alle cloud services welke in dit datacenter worden gehost.

Lees meer
13 jan

DigitalOcean storing AMS2 en AMS3 datacenter

DigitalOcean meldt dat men sinds vanmiddag connectivity problemen ondervindt vanuit een internet exchange en daardoor servers in AMS2 en AMS3 datacenters minder bereikbaar zijn.

Volgens DigitalOcean is het probleem nog in onderzoek. Het verkeer wordt momenteel omgeleid, zodat de betreffende internet exchange verkeer naar AMS2 en AMS3 niet verstoord. Het kan voorkomen dat de server hierdoor trager bereikbaar is voor bepaalde netwerken.