17 sep

Stroomstoring Zeewolde

begintijd rond 15:50

eindtijd onbekend

In de loop van de middag is er een stroomstoring ontstaan in Zeewolde. Gebruikers kunnen hierdoor storing ervaren op internet, telefonie en televisie diensten (ongeacht provider). De exacte oorzaak van de storing is nog niet bekend.

Netwerkbeheerder Liander heeft de storing nog niet bevestigd. Oplostijd van de stroomstoring is nog onbekend.

Lees meer
02 sep

Stroomstoring Flevoland (Almere en Lelystad)

In de loop van de middag is er een stroomstoring ontstaan in Flevoland. Hiermee zijn meerdere delen van Almere en Lelystad getroffen. Hierdoor kunnen inwoners storing ondervinden met vrijwel alle digitale diensten.

Stroomleverancier Vattenfall heeft de storing inmiddels bevestigd. Deze meldt het stadswarmtenet met de stroomstoring is getroffen en deze ook momenteel problemen ondervindt.

De oplostijd van de storing is nog onbekend. Exacte oorzaak is ook nog niet bekend.

Lees meer
20 jul

Stroomstoring Schoonebeek

Aan het eind van de middag is er een stroomstoring ontstaan in Schoonebeek. Hierdoor kunnen gebruikers in de omgeving storing ervaren op vrijwel alle digitale diensten.

De netwerkbeheerder heeft de storing inmiddels bevestigd. Oplostijd is nog niet bekend. Hierdoor valt er nog niks te zeggen over de oorzaak van de storing.

20 jul

Grote stroomstoring Beilen

In de loop van de middag is er een grote stroomstoring ontstaan in Beilen. Hierdoor kunnen gebruikers in de omgeving storing ervaren op vrijwel alle digitale diensten. Het gaat om delen van Beilen, Alting en Klatering welke door de stroomstoring getroffen zijn.

Netwerkbeheerder Enexis heeft de storing inmiddels bevestigd. Oplostijd is nog niet bekend. Wat de oorzaak exact is, is ook nog niet bekend gemaakt.

19 jul

Stroomstoring Bodegraven

In de loop van de avond is er een stroomstoring ontstaan in Bodegraven. Hierdoor kunnen gebruikers wonend in Bodegraven storing ondervinden met vrijwel alle digitale diensten.

De netwerkbeheerder heeft de storing nog niet bevestigd. Oplostijd is nog niet bekend.

De oorzaak is echter wel bekend. De brandweer is ter plaatse bij een elektrahuisje welke brand heeft gevat.

Het is niet de eerste brand in een elektrahuisje vanavond. Aan het begin van de avond was er een zelfde incident in Gouda welke een stroomstoring veroorzaakte.

Lees meer
31 mei

Stroomstoring Poeldijk, meerdere omgevingen Westland

begintijd rond 19:30

eindtijd onbekend

In de loop van de avond is er een stroomstoring ontstaan in Poeldijk. Hierdoor zijn een signifcant aantal aansluitingen getroffen. Door de stroomstoring zijn alle digitale diensten uitgevallen (ongeacht provider).

De netwerkbeheerder heeft de stroomstoring nog niet bevestigd. Oplostijd is daarom ook nog niet bekend.

Lees meer
20 mei

Stroomstoring Kamerik

begintijd 12:05

eindtijd 13:28

Aan het begin van de middag is er een stroomstoring ontstaan in Kamerik. Hierdoor zijn zo’n 1043 aansluitingen getroffen. Inwoners kunnen storing ondervinden met vrijwel alle digitale diensten (internet, telefonie en/of televisie).

De netwerkbeheerder Stedin heeft de storing inmiddels bevestigd en werkt hard aan een oplossing. Monteurs zijn inmiddels opweg voor het herstel. Oplostijd is vooralsnog onbekend.

Lees meer
Storingsoverzicht - alle storingen, internet storingen