07 mrt

Stroomstoring Oirschot

begintijd rond 13:40

Momenteel ondervindt Oirschot en omgeving een stroomstoring. Hierdoor kunnen zowel huishoudens als bedrijven zonder stroom zitten.

Update 13:10

Netwerkbeheerder Enexis is inmiddels bezig met het oplossen van de stroomstoring. Zo’n 2500 adressen zijn door deze storing getroffen. De oorzaak lijkt een verdeelstation aan de Kerkstraat, welke om nog onbekende reden in de problemen is geraakt. Lees meer

06 mrt

Stroomstoring Urk

Momenteel lijkt Urk getroffen te zijn door een stroomstoring. De stroomstoring treft de gehele omgeving. Hierdoor zijn zowel huishoudens als bedrijven getroffen.

Netwerkleverancier Liander heeft nog niet gereageerd op de storing. De getroffen omgeving betreft Urk (oa postcode 8321 en 8322) en Tollebeek (postcode 8309).

Update 11:55

Liander is inmiddels bezig met het oplossen van de stroomstoring. De verwachte eindtijd is 13:45. Lees meer

28 feb

Utrecht stroomstoring

Vanavond laat zijn delen van Utrecht getroffen door een stroomstoring. Volgens de netwerk beheerder Stedin gaat het om zo’n 14.000 huishoudens welke getroffen zijn door de storing.

De storing is veroorzaakt door een defect in een elektriciteitsstation bij de Nijverheidsweg. Het defect heeft voor rookontwikkeling gezorgd en de brandweer moest uitrukken om gevaar op brand te voorkomen. Lees meer

12 feb

Stroomstoring Hilvarenbeek

begin rond 20:35

Sinds vanavond is Hilvarenbeek getroffen door een stroomstoring. De storing lijkt inmiddels te zijn verholpen. We krijgen meldingen binnen dat de onderbreking zo’n 15 a 20 minuten heeft geduurd.

Impact

Het kan hierdoor zijn dat uw internet connectie nog problemen kan ondervinden doordat netwerkcomponenten in uw buurt ook zijn uitgevallen. Dit lost zich meestal zelf op. Mocht u na herstel van stroom nog geen verbinding hebben, is het in ieder geval raadzaam de modem of router even te laten herstarten.

Het gebied kan vooral Caiway klanten treffen, maar geldt per definitie voor alle providers.

28 jan

Stroomstoring Hattem

begintijd rond 20:30
eindtijd 22:45 (verwacht)

Vanavond is een groot deel van Hattem getroffen door een stroomstoring meldt Liander.  Enkele honderden huishoudens zitten momenteel zonder stroom in de regio.

Stroomstoring gebied

Hattem Zuid (o.a. Hoopjesweg, Azaleastraat en Burgemeester Moslaan) en een gedeelte van de binnenstad (o.a. Tinneplein, Vliegenstijg en Nieuweweg) zijn getroffen door deze stroomstoring.

Update 20:45

Liander meldt dat men aan de oplossing werkt voor de 876 getroffen klanten. Monteur is onderweg.

De verwachte eindtijd is 22:45.

17 jan

Stroomstoring Amsterdam

Begintijd rond 04:00
Eindtijd rond 09:00

Amsterdam is vanochtend getroffen door een grote stroomstoring. Hierdoor hebben grote delen van Amsterdam zonder elektriciteit gezeten.

De huidige impact is nog onduidelijk. Wel is duidelijk dat vele last hebben van haperende of beperkte verbinding. Ook mobiele telefonie en mobiel internet is getroffen door de storing door uitval van masten.

Inmiddels zijn de meeste netwerken hersteld, maar Lees meer

03 dec

Poeldijk stroomstoring

Een gedeelte van Poeldijk ondervindt momenteel een stroomstoring. Netbeheerder Westland Infra (Netbeheerder voor Westland en Midden-Delfland) is inmiddels op de hoogte en monteur is onderweg.

Poeldijk stroomstoring aangemeld