29 mei

Stroomstoring Schoonhoven

In de loop van de avond is er een stroomstoring ontstaan in een deel van Schoonhoven. Inwoners kunnen volledige uitval ervaren van vrijwel alle digitale diensten (internet, telefonie, televisie).

De netwerkbeheerder heeft de stroomstoring nog niet bevestigd. Ook is er nog niks duidelijk over de betreffende oorzaak van de stroom problemen.

23 mrt

Stroomstoring Kerkdriel

In de loop van de avond is er een stroomstoring ontstaan in Kerkdriel. Hierdoor kan een groot deel van inwoners storing ervaren met internet, telefonie en televisie.

Netwerkbeheerder Liander heeft de stroomstoring bevestigd en heeft monteurs gestuurd voor het verhelpen van de problemen. Oplostijd staat op 21:00.

10 mrt

Stroomstoring Apeldoorn

In de loop van de ochtend is er een stroomstoring ontstaan in een deel van Apeldoorn. Voornamelijk Apeldoorn-Zuid lijkt dit keer getroffenen te zijn. Hierdoor kunnen inwoners uitval ervaren met alle digitale dienstverlening (internet, telefonie, televisie).

Netwerkbeheerder Liander heeft de stroomstoring inmiddels bevestigd en is onderweg naar de getroffen locatie voor herstelwerkzaamheden. Geschatte oplostijd is afgegeven en staat nu op 09:45.

03 mrt

Stroomstoring Almelo

begintijd rond 15:30

eindtijd onbekend

In de loop van de middag is er een stroomstoring ontstaan in Almelo. Hierbij is een deel van de stad getroffen en kunnen inwoners volledige uitval ervaren van alle digitale diensten (internet, televisie en telefonie).

De netwerkbeheerder heeft de storing nog niet bevestigd en daarom is er nog niks bekend omtrent de oorzaak van deze stroomstoring. Oplostijd is ook vooralsnog onbekend.

Lees meer
22 feb

Stroomstoring Haarlem

In de loop van de ochtend is er een stroomstoring ontstaan in Haarlem. Hierdoor konden een deel van Haarlem complete uitval ervaren van alle digitale diensten (internet, telefonie, televisie).

Liander heeft de stroomstoring inmiddels bevestigd en is hard bezig de stroomstoring op te lossen. Oplostijd staat momenteel op 12:00. Ook over de exacte oorzaak is niks bekend gemaakt.

Lees meer
31 jan

Stroomstoring Oisterwijk

begintijd rond 14:20

eindtijd rond 16:00

In de loop van de middag is Oisterwijk getroffen door een stroomstoring. De storing geldt voor vrijwel de gehele omgeving. Hierdoor kunnen inwoners problemen en uitval ervaren met vrijwel alle digitale diensten (internet, telefonie, televisie).

De netwerkbeheerder, Enexis, heeft nog niet gereageerd op de storing. Hierdoor is er nog geen indicatie mbt. oplostijd. Ook over de oorzaak van de stroomstoring is nog niks bekend.

Lees meer
23 jan

Stroomstoring Urk

In de loop van de avond is er een stroomstoring ontstaan in Urk. Hierdoor kunnen inwoners uitval ervaren van alle digital diensten (internet, telefonie, televisie). Hoe de stroomstoring heeft kunnen ontstaan is nog niet bekend.

Netwerkbeheerder Liander heeft de stroomstoring inmiddels bevestigd. Een monteur is aangestuurd en onderweg naar de getroffen locatie. Men verwacht rond 21:15 de storing te hebben opgelost.

24 dec

Grote stroomstoring Haarlem

begintijd rond 23:00

eindtijd onbekend

Aan het eind van de avond is er een grote stroomstoring ontstaan in regio Haarlem. Tienduizenden aansluitingen zijn door deze storing getroffen en vele huishouden zitten zonder stroom. Ook een deel van Spaarnwoude en Bloemendaal zijn getroffen.

Grote stroomstoring Haarlem, map getroffen gebied
Grote stroomstoring Haarlem – getroffen gebied (bron: Liander)

De stroomstoring is ontstaan door een explosie in een 150kv onderstation in het stroomnetwerk in het gebied. Hulpdiensten ter plaatse geweest om de situatie onder controle te krijgen.

Lees meer
01 dec

Grote stroomstoring Zuid-Holland en Utrecht

begintijd 00:15

eindtijd 02:25

Aan het begin van de nacht is er een grote stroomstoring ontstaan in delen van provincies Zuid-Holland en Utrecht. Hierdoor zijn inwoners van de betreffende delen direct getroffen door uitval van alle digitale diensten (= internet, telefonie, televisie). Het gaat in totaal om zo’n 45.000 aansluitingen.

Netwerkbeheerder Stedin heeft de storing inmiddels bevestigd. De oorzaak van de stroomstoring is nog onbekend.

Lees meer
24 nov

Stroomstoring Mijnsheerenland

Aan het begin van de avond is er een stroomstoring ontstaan in Mijnsheerenland. Hierdoor kunnen inwoners uitval ervaren met alle digitale diensten (internet, telefonie, televisie).

De netwerkbeheerder heeft de storing nog niet bevestigd. Er is nog niks bekend over de oorzaak. Oplostijd is ook nog onbekend.

Update 24 november 2022, 18:39

Netwerkbeheerder Stedin heeft de stroomstoring inmiddels bevestigd. Meer informatie is niet afgegeven. Oplostijd blijft vooralsnog onbekend.

Lees meer