08 sep

Grote storing Caiway/Delta netwerk

In de loop van de ochtend is er een storing ontstaan in het netwerk van Caiway en Delta. Het gaat zowel om het COAX kabelnetwerk als het glasvezelnetwerk. Hierdoor kunnen gebruikers van het netwerk storing ondervinden met vrijwel alle diensten.

Caiway heeft de storing reeds bevestigd en zegt hard te werken aan een oplossing. Oplostijd is vooralsnog nog onbekend.

Lees meer
25 mei

Televisie storing Uithoorn

In de loop van de ochtend is er een storing ontstaan bij provider Caiway in de plaats Uithoorn. Hierdoor kunnen klanten tv storing ervaren. Het gaat om televisie over de coax aansluiting (de standaard tv aansluiting in de muur).

De provider heeft de storing nog niet bevestigd. De oorzaak van de storing is daarom ook nog niet bekend en oplostijd is ook nog niet afgegeven.

10 mei

Internet problemen Zeelandnet / Delta / Caiway

In de loop van de ochtend zijn er problemen ontstaan op het netwerk van Delta (waar Zeelandnet en Caiway ook onder vallen). Hierdoor kunnen gebruikers met een internet aansluiting via deze providers problemen ondervinden met een verslechterde internetverbinding.

De provider heeft de storing nog niet bevestigd. Over de oozaak is nog niks bekend. Oplostijd is daarom ook nog niet duidelijk.

26 feb

Overzicht: Gratis bellen, SMSen en internet naar Oekraïne

Wegens de schrijnende oorlogssituatie in Oekraïne hebben meerdere providers besloten een aantal diensten gratis beschikbaar te stellen aan haar klanten, om zo in contact te blijven met mensen in het getroffen oorlogsgebied.

Hieronder volgt per provider welke diensten gratis worden aangeboden richting Oekraïne.

KPN

KPN biedt tot eind maart 2022 gratis mobiel bellen en smsen plus vast bellen aan. Mensen die via deze diensten tussen ons land en Oekraïne in contact willen blijven, krijgen per direct geen kosten berekend.

Lees meer
10 jan

Storing omgeving Hilvarenbeek

begintijd 13:15

eindtijd onbekend

In de loop van de middag is er een storing ontstaan in de omgeving van Hilvarenbeek. Hierdoor zijn klanten van onder andere Caiway, Delta en/of Solcon getroffen. Er is beperkt tot geen internet verbinding.

Hierdoor kan ook televisie en telefonie diensten verstoord zijn. De provider(s) hebben de storing nog niet bevestigd. Oplostijd is dan ook vooralsnog onbekend.

06 okt

Caiway TV storing

Op verschillende plaatsen is er een TV storing op het Caiway netwerk. Deze lijkt aan het begin van de avond te zijn ontstaan. Hierdoor kunnen Caiway klanten stilstaand beeld of geen beeld ervaren.

De provider heeft de storing vooralsnog niet bevestigd. Hierdoor is een geschatte oplostijd onbekend.

Update 6 oktober 2021, 20:35 uur

Caiway heeft inmiddels de storing bevestigd en is sinds pakweg een uur al bezig met de storing op te lossen. Er is nog steeds geen oplostijd afgegeven.

De storing is inmiddels opgelost.

15 feb

Caiway problemen Oost-Nederland

begintijd rond 22:00

eindtijd onbekend

Uit veel regio’s krijgen we op dit moment meldingen van problemen met Caiway. Gebruikers kunnen beperkt tot geen gebruik maken van hun internet verbinding. Ook telefonie en televisie lijken getroffen te zijn door een storing.

De provider heeft nog niks bevestigd omtrent een storing. Oplostijd is vooralsnog onbekend.

Update 15 februari 2021, 22:30

Lees meer
11 feb

Caiway netwerk problemen

In de loop van de avond zijn er op het Caiway netwerk problemen ontstaan, waardoor verschillende diensten verstoord zijn. Hierdoor kunnen Caiway gebruikers beperkt tot geen gebruik maken van hun internet, telefonie en/of televisie.

De provider heeft de storing nog niet zelf bevestigd. Oplostijd is daarom vooralsnog onbekend.

19 dec

Storing IJsselstein

Momenteel lijkt Caiway problemen te ondervinden in IJsstelstein. Door de storing kunnen gebruikers problemen ondervinden met hun internet, telefonie en/of televisie.

De provider heeft nog geen bevestiging afgegeven van de storing. Oplostijd is daardoor vooralsnog onbekend.

Update 16:49

De storing lijkt zich vooral te richten op televisie via de kabel.

Update 16:54

Caiway heeft inmiddels de storing bevestigd. De netwerkbeheerder is op de hoogte gesteld en men werkt aan de oplossing.