29 mei

Eurofiber storing regio Dongen

Klanten welke gebruikmaken van een Eurofiber glasvezelverbinding in de regio Dongen kunnen momenteel een verstoring ervaren. Deze verstoring wordt veroorzaakt door werkzaamheden waarbij schade is ontstaan aan de glasvezels van Eurofiber. Er is een monteur onderweg, nadere informatie volgt zo snel mogelijk.

Update 12:15

Eurofiber meldt dat het probleem een beschadigde stroomkabel bleek te zijn. Dit is opgelost en we zien de verbindingen weer online komen. Ervaart u desondanks nog steeds een verstoring? Neem dan contact op met onze service-desk via [email protected] of 040 – 707 4 907

24 sep

Eurofiber storing in Dongen, Breda en Tilburg

begintijd 16:00

Door een blikseminslag in een straatkast is er momenteel geen internet mogelijk via het Eurofiber glasvezelnetwerk in Dongen, Breda en Tilburg. Er is een monteur naar de getroffen locatie onderweg, aankomsttijd is nog onbekend.

Update 17:21 uur
De aankomsttijd van de monteur wordt om 18:00 uur verwacht.

Update 22:12 uur
Om 20:46 uur heeft Eurofiber de storing opgelost. De powersupply was uitgeschakeld omdat deze de piek spanning had overschreden. Waarschijnlijk veroorzaakt door bliksem inslag. De monteur heeft de powersupply weer inschakeld. Een tweede partij zal nu een dubbel check doen en de stroomvoorziening controleren.