31 aug

Caiway onderhoud Kudelstaart (Kudelstaartseweg)

Datum onderhoud: 01-09-2016
Aanvang onderhoud: 08:00 uur
Einde onderhoud: 12:00 uur

Duur onderbreking: maximaal 90 minuten gedurende onderhoudsvenster

Ervaart u na deze werkzaamheden storing op uw internet, telefonie en/of televisie verbinding, probeer dan het volgende:
– Heeft u geen internet en/of telefonie? Haal de stroom van uw modem af en sluit deze na twee minuten weer aan. Wacht vervolgens tot alle lampjes branden. Start uw computer opnieuw.
– Heeft u een wifi-router? Haal ook deze tegelijkertijd met uw modem twee minuten van de stroom. Sluit eerst uw modem aan en wacht tot alle lampjes stabiel branden. Sluit daarna uw wifi-router aan en start uw computer opnieuw.
– Werkt uw televisie niet goed? Haal de tv-ontvanger twee minuten van de stroom en sluit deze daarna weer aan. Wij stellen alles in het werk om het onderhoud zo spoedig mogelijk af te ronden.r aan en start uw computer opnieuw.

Wij stellen alles in het werk om het onderhoud zo spoedig mogelijk af te ronden.

10 feb

Caiway kabel onderhoud in Hendrik-Ido-Ambacht, Aalsmeer, Uithoorn, De Kwakel en Kudelstaart

In de nacht van 10-02-2015 op 11-02-2015 vinden er tussen 2:00 uur en 06:00 uur werkzaamheden plaats in Hendrik-Ido-Ambacht, Aalsmeer, Uithoorn, De Kwakel en Kudelstaart.
Tijdens deze werkzaamheden kan er een langdurige onderbreking optreden in het internet en telefoniesignaal via het kabelnetwerk van Caiway.

Onderbreking telefonie
Wij raden u aan een mobiele telefoon bij de hand te houden omdat de telefoonlijn van Caiway tijdens de werkzaamheden niet werkt. Dit houdt in dat u in spoedgevallen het alarmnummer 112 niet kunt bellen via uw vaste telefoon. U kunt ook via mijncaiway.nl voor deze dag een doorschakeling van uw vaste lijn naar uw mobiele telefoon plaatsen.

Kunt u na de storing alsnog geen gebruik maken van internet en/of telefonie?
Probeer dan eerst het volgende:
– Heeft u geen internet en/of telefonie? Haal de stroom twee minuten van uw modem af en sluit deze daarna weer aan. Wacht vervolgens tot alle lampjes branden. Start uw computer opnieuw.
– Heeft u een Wifi-router? Haal ook deze tegelijkertijd met uw modem twee minuten van de stroom. Sluit eerst uw modem aan en wacht tot alle lampjes branden. Sluit daarna uw Wifi-router aan en start uw computer opnieuw.

03 sep

Noodonderhoud glasvezel in Kudelstaart

Dit bericht is van belang voor alle abonnees wonend in Kudelstaart in postcodegebied 1433 die gebruik maken van diensten via glasvezel van Caiway.

Woensdag 3 september 2014 zullen er tussen 12:00 uur en 13:00 uur noodwerkzaamheden worden uitgevoerd aan centrale netwerkcomponenten.

Als gevolg van deze noodwerkzaamheden kunt u tussen de genoemde tijden korte onderbrekingen ervaren op de diensten Internet, Telefonie en IP-TV van Caiway.

03 mrt

Storing donderdag 3 maart 2011 Televisie van Caiway Aalsmeer e.o. [Verholpen]

Onderstaande storing is verholpen. De glasvezelbreuk is gerepareerd door onze leverancier.

++++++++++++++++
Dit bericht is van belang voor alle abonnees van Caiway wonend in Aalsmeer, Uithoorn, Kudelstaart en De Kwakel.
Als gevolg van een glasvezelbreuk bij een van onze leveranciers zijn er problemen in de aanlevering van Digitale Televisie van Caiway.
Het is daarom niet mogelijk om gebruik te maken van Televisie van Caiway.

Onze excuses voor het ongemak.

Caiway
Network Operations Center.