12 sep

[open] Storing – Internet van XS4ALL

gemeld door Bert de Boer op 12-09-2018, 12:15
begintijd: 12:00, duur: Onbekend

Als gevolg van een storing kunt u momenteel
geen verbinding maken of problemen ondervinden met de
internetverbinding.
Indien u ook telefonie of TV van ons afneemt, kunnen ook deze
diensten verstoord zijn.

Het betreft hierbij: Internet van XS4ALL.

Technici zijn op de hoogte en werken aan een oplossing om het
probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Mogelijk dient u het modem
uit- en aan te zetten om weer verbinding te kunnen maken.

Onze excuses voor het ongemak.

12 jun

Landelijke internet storing

begintijd rond 13:30
eindtijd onbekend

Momenteel komen er veel meldingen binnen vanuit het hele land omtrent problemen met internet. Gebruikers melden zowel problemen met internet als telefonie, welke vaak over dezelfde lijn loopt. Ook zakelijke lijnen lijken problemen te ondervinden.

De storing lijkt enkel op het KPN netwerk van toepassing. De storing lijkt nog niet bekend bij de providers.

Lees meer

02 apr

Landelijke KPN storing

begintijd 09:45
eindtijd 14:00 (verwacht)

Sinds vanochtend kampt KPN met een landelijke storing. Hierdoor kunnen KPN gebruikers problemen ondervinden met hun internet, telefonie en televisie aansluiting. Ook Telfort klanten kunnen problemen ondervinden door deze storing.

Deze KPN storing treft ook uitgaande mail. Mocht u belangrijke of zakelijke e-mail moeten versturen, dan is het wellicht verstandig (tijdelijk) gebruik te maken van een alternatief.

Update 3 april 2017, 12:30 uur

Lees meer

30 mrt

Landelijke DSL en glasvezel storing

Sinds afgelopen donderdag 30-03 11:00 uur heeft de lijn leverancier KPN een verstoring op het netwerk. Klanten ervaren hierdoor een hoge packet loss en/of verbinding verlies.

06-04 16:00 Het probleem is nog steeds in onderzoek bij onze leverancier. Er is helaas nog geen duidelijkheid omtrent het probleem.
07-04 16:00 Onze leverancier is aan het onderzoeken wanneer het onderhoud uitgevoerd kan worden om het probleem op te lossen. Solcon is in afwachting van een plandatum.
08-04 16:00 Onze leverancier zal in de nacht van zaterdag op zondag tussen 02:00 en 06:00 onderhoud uitvoeren om de storing te verhelpen.
10-04 09:00 Het onderhoud van afgelopen nacht is niet succesvol uitgevoerd.

Impact

Klanten ervaren een hoge packet loss en/of verbinding verlies, dit heeft invloed op Internet,televisie,telefonie,pin en email.

24 feb

KPN landelijke internet problemen

Momenteel ondervindt KPN landelijke problemen met haar netwerk. Er is nog weinig informatie bekend. Ondervindt u momenteel storing met uw verbinding? Laat hieronder reactie achter.

Het kan gaan om uw internet verbinding, glasvezel verbinding of een verbinding van een andere provider welke via het KPN netwerk loopt.

Update 11:45

Ook Ziggo klanten kunnen last hebben van de storing. Enkele Lees meer

06 dec

XS4ALL internet storing – verschillende regio’s **UPDATE**

begintijd rond 17:15
eindtijd onbekend

XS4ALL lijkt met een landelijke internet problemen te kampen sinds begin van de avond. Veel XS4ALL gebruikers melden inmiddels problemen te ondervinden met hun XS4ALL verbinding.

Eerder op de dag kampte XS4ALL al met storing in meerdere regio’s. XS4ALL heeft niet nog gereageerd op de storing. Verwachte oplostijd is daarom ook nog onbekend.

Update 18:05

XS4ALL heeft inmiddels van zich laten horen. Lees meer

30 nov

KPN landelijke storing

begintijd rond 16:00
eindtijd 16:55

KPN lijkt sinds het einde van de middag storing te ondervinden in meerdere delen van haar netwerk. Het gaat hierbij om (A)DSL en FFTH verbindingen.

KPN internet gebruikers kunnen hierdoor problemen ondervinden. Er is beperkt tot geen verbinding mogelijk. Ook als u KPN telefonie heeft lopen via het modem, kunt u problemen ondervinden met bellen.

Oorzaak

Lees meer

25 okt

Online internet problemen

Op dit moment hebben we in enkele regio’s problemen met onze internetdiensten. Op sommige momenten merkt u dit aan traag of niet-werkend internet. Wij vinden dit zeer vervelend. De oorzaak is inmiddels bekend en we werken hard aan een oplossing.

Oplossing

Uiterlijk 5 november is het opgelost. Hierdoor is onze klantenservice ook veel drukker dan u van ons gewend ben. Onze excuses voor het ongemak.