11 aug

Onderhoud Werkplek 365

Previder voert onderhoud uit op Werkplek 365 op de datum en tijdstip dat je hierboven leest. Tijdens deze werkzaamheden wordt Werkplek 365 naar de meest recente versie geüpdatet. Gebruikers kunnen blijven werken in Werkplek 365.

Er is gedurende enkele minuten een melding zichtbaar dat er onderhoud is. Vervolgens kan er in de nieuwe versie verder gewerkt worden. Gebruikers worden binnen de applicatie op de hoogte gebracht van eventuele nieuwe of gewijzigde functionaliteiten.

09 jun

Werkzaamheden aan het WDM netwerk

begintijd 9 juni 2022, 23:00

eindtijd 10 juni 2022, 04:00

In de nacht van 9 op 10 juni voert Previder onderhoudswerkzaamheden uit aan de WDM infrastructuur tussen PDC1 en PDC2. Tijdens deze werkzaamheden is er tijdelijk geen redundantie op de tracés tussen de datacenters.

Er wordt geen impact verwacht. Houdt uit voorzorg rekening met dit onderhoudsvenster mocht u gebruik maken van dit netwerk en belangrijke activiteiten gedurende de werkzaamheden willen uitvoeren.

24 mei

Onderhoud IAAS Core Infra

Op 24 mei 2022 van 23:00 tot 05:00 uur voert Previder onderhoud uit op de IaaS Core infrastructuur. Tijdens deze werkzaamheden worden reguliere updates doorgevoerd op de infrastructuur.

Er wordt geen impact verwacht gedurende de werkzaamheden. Hierdoor hoeft u als klant geen extra aanpassingen uit te voeren en kunt u volledig gebruik maken van de diensten gedurende het onderhoudsvenster.

18 mei

Onderhoud IAAS PDC2

Op 18 mei 2022 van 23:00 tot 05:00 uur voert Previder onderhoud uit op de IaaS-infrastructuur in PDC2. Tijdens deze werkzaamheden worden reguliere updates doorgevoerd op de infrastructuur.

Er wordt geen impact verwacht gedurende de werkzaamheden.

IAAS oftewel ‘Infrastructure as a Service’ is een vorm van cloud hosting. De betreffende infrastructuur wordt virtueel aangeboden door Previder.

17 mei

Onderhoud IAAS PDC1

Op 17 mei 2022 van 23:00 tot 05:00 uur voert Previder onderhoud uit op de IaaS- infrastructuur in PDC1. Tijdens deze werkzaamheden worden reguliere updates doorgevoerd op de infrastructuur.

Er wordt geen impact verwacht gedurende de werkzaamheden.

IAAS oftewel ‘Infrastructure as a Service’ is een vorm van cloud hosting. De betreffende infrastructuur wordt virtueel aangeboden door Previder.

16 mei

Onderhoud Cloud Backup platform

In de middag van dinsdag 17 mei 2022 van 13:00 uur tot 15:00 uur voert Previder onderhoud uit aan het Cloud Backup platform. Tijdens deze werkzaamheden is het tijdelijk niet mogelijk om gebruik te maken van het Cloud Backup Platform.


De werkzaamheden betreffen netwerk technische aanpassingen; we verwachten diverse kortstondige onderbrekingen in bereikbaarheid van ons gehele Cloud Backup dienst. Houdt hier rekening mee, mocht u ingrepen doen waarvoor u mogelijk een backup nodig zou moeten hebben in een rollback scenario.

28 apr

Werkzaamheden aan het WDM netwerk

In de nacht van 28 op 29 april voert Previder onderhoudswerkzaamheden uit aan de WDM infrastructuur tussen PDC1 en PDC2.

Tijdens deze werkzaamheden is er tijdelijk geen redundantie op de tracés tussen de datacenters. Er wordt geen impact verwacht op verbindingen en klanten hoeven geen actie te ondernemen.

06 apr

Werkzaamheden aan het WDM netwerk

In de nacht van 7 op 8 april wordt er onderhoud uitgevoerd aan de WDM infrastructuur van Previder. Tijdens deze werkzaamheden wordt geen impact verwacht.


Klanten waar verwacht wordt dat de impact afwijkt van bovenstaande worden hier separaat over geïnformeerd.