05 dec

Werkzaamheden NDIX Ede

Op 5 december zal NDIX tussen 00:00 uur en 06:00 uur werkzaamheden uitvoeren in de regio Ede. Het betreft hier aansluitingen in Ede, Geldermalsen, Tiel, Buren, Maurik, Lienden en Wageningen
Gedurende dit onderhoud zal uw NDIX verbinding tijdelijk niet beschikbaar zijn.

24 okt

Werkzaamheden Previder mailcluster

Op woensdag 24 oktober 2018 voert Previder tussen 21:00 uur en 23:59 uur werkzaamheden uit op het mailcluster.
Gedurende dit onderhoud is er af en toe geen e-mailverkeer van en naar Previder mogelijk. Eventuele inkomende e-mail zal later alsnog worden afgeleverd. Er zal geen e-mail verloren gaan.

Na dit onderhoud kunnen e-mailboxen en e-mailadressen worden beheerd via het Previder Portal op https://portal.previder.nl. Het configureren van e-mailboxen en e-mailadressen via de Online Service Manager (https://service.previder.nl) zal vanaf dat moment niet meer mogelijk zijn.

Heeft u nog geen Previder Portal-account, maar bent u wel klant bij Previder? Controleer dan in de Online Service Manager (https://service.previder.nl) of uw contactgegevens zijn ingevuld. Indien dit het geval is verzoeken wij u een e-mail te sturen naar support@previder.nl, met daarin het verzoek voor een nieuw Portal-account. Zodra het account door ons is aangemaakt, ontvangt u een bericht met daarin de accountgegevens.