08 sep

Hosting providers onderuit door hitte

In de loop van de avond is er een datacenter storing ontstaan waardoor verschillende hosting providers storing ondervinden. Verschillende diensten van deze providers zijn hierdoor niet bereikbaar.

Het gaat om de volgende hosting providers:

  • Versio
  • Neostrada
  • Flexwebhosting
  • PCExtreme
  • Alfahost
  • QDC

De oorzaak van de storing ligt in het koelsysteem van het datacenter (beter bekend als Gyrocenter). Door probleem met dit systeem is de temperatuur hoger dan normaal waardoor de apparatuur niet goed functioneert. Nood koelsystemen zullen worden bijgeplaatst om het probleem zo spoedig als mogelijk te verhelpen.

Lees meer
20 okt

Versio netwerk storing

In de loop van de ochtend is er een storing ontstaan bij hostingbedrijf Versio. Hierdoor is de website tijdelijk niet bereikbaar en ook lijken websites/mail van klanten (deels) niet toegankelijk.

De provider is op de hoogte van de storing en werkt hard aan een oplossing. Oplostijd is vooralsnog onbekend.

Update 20 oktober 2021, 10:05

De storing is zojuist opgelost. De provider geeft aan dat het ging om een DDoS aanval op een deel van haar netwerk.

16 aug

DDoS server 112

Door een grote inkomende DDoS op server 112 is deze tijdelijk niet bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak. Wij doen er alles aan de server zo snel mogelijk weer online te krijgen.

19 mrt

DDoS server 111

begintijd 22:35

Helaas komt er weer een zeer grote DDoS aanval binnen op server 111. Wij hebben de server tijdelijk offline gehaald zodat de aanval geblokkeerd kan worden. We doen er alles aan om de server weer zo snel mogelijk online te krijgen

29 jan

DDOS on #37

There just was a DDOS attack on server 37, this was the reason for the HTTP on this server to be unavailable for 30 minutes. The situtation is now under control. We will be monitoring this server more closely, we apologize for any inconvenience.