23 aug

BIT-2: Werkzaamheden UPS’en

BIT-2: Werkzaamheden UPS’en

Zoals u in onze eerdere berichtgeving hebt kunnen lezen heeft BIT in week 32 en 33 de UPS-capaciteit op BIT-2 uitgebreid naar 480KvA. De nieuwe UPS’en zijn zonder problemen bijgeschakeld en volbrengen hun taak prima, zoals we hebben kunnen constateren in onze maandelijkse noodstroomtest afgelopen dinsdag.

We hebben echter wel onverwachte meetwaarden die niet goed te verklaren zijn gezien in het stroomverbruik van de UPS’en zelf. Onze leverancier heeft dit in onderzoek en heeft hulp ingeschakeld van de fabrikant van de UPS’en, Powerware.
Maandagavond wordt een engineer van Powerware ingevlogen, deze zal samen met onze leverancier het onderzoek op dinsdag, woensdag en donderdag (26-28 augustus) tijdens kantoortijden voortzetten. Om dit onderzoek verder uit te kunnen voeren is de kans vrij groot dat de UPS’en in bypass moeten, wat inhoudt dat zij op dat moment geen capaciteit kunnen leveren in geval van het wegvallen van netspanning. Uiteraard zullen we ervoor waken dat slechts een van de beide feeds in bypass staat zodat we dankzij onze 2N opstelling de stroomtoevoer kunnen garanderen.

We willen graag benadrukken dat er door deze onverwachte meetwaarden geen risico is voor de stroomvoorziening in BIT-2 en dat de noodstroomtest van afgelopen dinsdag probleemloos is verlopen.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit onderhoud, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Customer Care op 0318 648 688 of via [email protected].