06 okt

Caiway TV storing

Op verschillende plaatsen is er een TV storing op het Caiway netwerk. Deze lijkt aan het begin van de avond te zijn ontstaan. Hierdoor kunnen Caiway klanten stilstaand beeld of geen beeld ervaren.

De provider heeft de storing vooralsnog niet bevestigd. Hierdoor is een geschatte oplostijd onbekend.

Update 6 oktober 2021, 20:35 uur

Caiway heeft inmiddels de storing bevestigd en is sinds pakweg een uur al bezig met de storing op te lossen. Er is nog steeds geen oplostijd afgegeven.

De storing is inmiddels opgelost.

15 feb

Caiway problemen Oost-Nederland

begintijd rond 22:00

eindtijd onbekend

Uit veel regio’s krijgen we op dit moment meldingen van problemen met Caiway. Gebruikers kunnen beperkt tot geen gebruik maken van hun internet verbinding. Ook telefonie en televisie lijken getroffen te zijn door een storing.

De provider heeft nog niks bevestigd omtrent een storing. Oplostijd is vooralsnog onbekend.

Update 15 februari 2021, 22:30

Lees meer
11 feb

Caiway netwerk problemen

In de loop van de avond zijn er op het Caiway netwerk problemen ontstaan, waardoor verschillende diensten verstoord zijn. Hierdoor kunnen Caiway gebruikers beperkt tot geen gebruik maken van hun internet, telefonie en/of televisie.

De provider heeft de storing nog niet zelf bevestigd. Oplostijd is daarom vooralsnog onbekend.

19 dec

Storing IJsselstein

Momenteel lijkt Caiway problemen te ondervinden in IJsstelstein. Door de storing kunnen gebruikers problemen ondervinden met hun internet, telefonie en/of televisie.

De provider heeft nog geen bevestiging afgegeven van de storing. Oplostijd is daardoor vooralsnog onbekend.

Update 16:49

De storing lijkt zich vooral te richten op televisie via de kabel.

Update 16:54

Caiway heeft inmiddels de storing bevestigd. De netwerkbeheerder is op de hoogte gesteld en men werkt aan de oplossing.

06 sep

Caiway algemene netwerk problemen

Caiway ondervindt sinds vanmiddag problemen op haar netwerk door nog onbekende redenen. Hierdoor kunnen Caiway gebruikers storing ondervinden met alle mogelijke diensten geleverd via Caiway.

De provider werkt momenteel met haar engineers aan het oplossen van de problemen. Oplostijd is op dit moment niet bekend.

01 sep

Caiway netwerk storing

Caiway is sinds vanmiddag opnieuw getroffen door een DDoS aanval. Hierdoor kunnen Caiway gebruikers beperkt of geen gebruik maken van internet, telefoon en/of televisie via Caiway.

De provider is recentelijk nog getroffen door een significante DDoS aanval. Caiway is op de hoogte en werkt met haar engineers hard aan het mitigeren van de aanval. Oplostijd is nog onbekend.

Update 1 September 2020, 18:25

Volgens de provider is de storing zojuist verholpen. Ondervindt uw verbinding nog problemen? Herstart de modem door deze 30 seconde van de stroom te halen.

30 aug

Caiway problemen regio Zuid-Holland

Momenteel komen er bij ons meerdere meldingen binnen problemen met internet en televisie bij Caiway. De problemen lijken zich te concentreren in de regio Zuid-Holland.

De provider heeft nog geen bevestiging van de problemen afgegeven en ook een mogelijke eindtijd is op dit moment onbekend.

Heeft u ook problemen met uw Caiway verbinding? Reageer op dit artikel met locatie en exacte problemen.