09 sep

T-Mobile Thuis internet storing

begintijd 12:30

eindtijd onbekend

Sinds begin vanmiddag kampt T-Mobile met problemen op haar vaste breedband netwerk in diverse regio’s. Hierdoor kunnen gebruikers met T-Mobile Thuis storing ondervinden met hun verbinding.

De provider heeft nog niks gemeld met betrekking tot de oorzaak van de storing. Oplostijd is dan ook nog onbekend.

Update 9 september 2020, 14:10

T-Mobile meldt inmiddels dat ze op de hoogte zijn van de problemen. Men bevestigt dat het gaat om een glasvezel storing in Enschede, Leeuwarden en Deventer. Hierbij zijn hoofdzakelijk T-Mobile Thuis klanten getroffen. Engineers zijn momenteel hard aan het werk de storing op te lossen.

Lees meer
01 sep

T-Mobile mobiel internet storing (opgelost)

begintijd rond 17:00
eindtijd rond 19:30

Op dit moment ondervindt T-Mobile een storing op haar netwerk. Hierdoor kunnen T-Mobile gebruikers problemen ondervinden met mobiel internet. Ook kan de verbinding om de paar minuten wegvallen.

Update 17:52
T-Mobile heeft nog niks van zich laten horen met enige informatie of update.

Update 18:02
Bellen en gebeld worden lijkt bij de meeste wel te functioneren. Vooral mobiel internet gaat niet door de storing. Meldingen van ‘Geen Service’ komen vaak voor.

Update 18:19
T-Mobile heeft de storing aangemeld, werkt momenteel aan de oplossing.

Update 18:22
Eerste meldingen van herstel komen binnen.

Update 18:39
Een deel van de T-Mobile gebruikers heeft weer internet. Mocht je nog geen verbinding hebben, schakel de vliegtuigmodus een paar seconde in en gelijk weer uit. De telefoon gaat vervolgens weer opzoek naar netwerk en probeert weer actief contact te maken met het 3G of 4G netwerk van T-Mobile.