23 okt

Pin storing Albert Hein, Gall&Gall

Sinds vanochtend is er een pin storing gaande bij alle filialen van Albert Hein en Gall&Gall. Hierdoor is het niet mogelijk gebruik te maken van pinnen binnen deze winkels.

Advies aan winkel bezoekers om contant geld mee te nemen en zodanig af te rekenen.

Update 23 oktober 2020, 19:10

Hoewel sommige bronnen aangeven dat de storing is verholpen, lijkt het niet in alle filialen te zijn opgelost.

Update 23 oktober 2020, 22:03

De storing lijkt nu wel volledig te zijn opgelost.

17 okt

Spotify storing

Sinds eind ochtend heeft ondervindt Spotify problemen met haar systemen. Hierdoor kan het zijn dat je beperkt of geheel niet gebruik kan maken van de Spotify app.

Dit geldt zowel voor desktop als de mobiele apps. Spotify zelf heeft nog geen bevestiging afgegeven van de storing. Oplostijd is nog onbekend.

Update 17 oktober 2020, 16:00

Lees meer
17 okt

Stroomstoring Gouda

begintijd 08:45

eindtijd onbekend

Momenteel ondervindt delen van Gouda een stroomstoring. Hierdoor is er sprake van veel uitval van verschillende internet, televisie en telefonie diensten van alle providers.

Stedin is op de hoogte van de storing. Er zijn ongeveer 2000 huishoudens door deze stroomstoring getroffen. Men werkt hard aan de oplossing.

14 okt

Storing Belastingdienst website

begintijd rond 20:30

eindtijd rond 22:20

Momenteel ondervindt de Belastingdienst technische problemen met haar website. Door deze storing is het niet mogelijk gebruik te maken van de Belastingdienst website, zowel particulieren als zakelijk. Ook zijn de portals hierdoor niet bereikbaar.

Update 14 oktober 2020, 22:30

De Belastingdienst heeft bevestigd dat de storing is opgelost. U kunt weer normaal gebruik maken van de site en de portals.

04 okt

Outlook storing: mail komt niet aan

Momenteel ondervindt Microsoft een storing met haar Outlook dienstverlening. De storing is sinds vanmiddag actief. Hierdoor kunnen gebruikers wel e-mail verzenden, maar deze komt vervolgens niet aan bij de ontvanger.

Update 4 oktober 2020, 14:59

Microsoft is op de hoogte van de storing en heeft inmiddels het probleem kunnen reproduceren. Momenteel zijn engineers bezig de logs te analyseren, om de oorzaak van de storing te traceren.

Lees meer
28 aug

Delta storing door DDoS aanval

Momenteel ondervindt Zeeuwse provider Delta een storing op haar core netwerk door een DDoS aanval. Hierdoor kunnen Delta klanten in omgeving Zeeland problemen ondervinden met hun verbinding.

Hoe lang de storing gaat duren en de exacte status van de aanval, zijn onbekend.

Update 28 augustus, 17:28

De DDoS aanval is nog steeds bezig en is van dusdanigs omvang, dat de gehele provider geraakt wordt.

Update 29 augustus, 08:30

De verbindingen zijn sinds vanochtend vroeg gestabiliseerd. Hierdoor kunnen klanten weer gebruik maken van alle Delta diensten. De provider meldt de situatie nauwlettend in de gaten te houden, om herhaling zoveel als mogelijk te voorkomen.

Lees meer
08 aug

Storing NOS.nl website (opgelost)

Momenteel is NOS.nl getroffen door een storing. Hierdoor is de site niet bereikbaar door onbekende technische redenen.

Ook de apps van NOS functioneren niet door deze storing. Een oplostijd is nog onbekend. Men is op de hoogte en er wordt hard gewerkt aan een oplossing.

10 jul

Spotify storing (UPDATE)

begintijd rond 11:00

eindtijd onbekend

Spotify is in de loop van de ochtend getroffen door een grootschalige storing. Hierdoor is het voor gebruikers niet mogelijk gebruik te maken van de Spotify app. Bij opstarten van de app, crasht deze direct.

De Spotify app is hierdoor zeer beperkt tot niet beschikbaar. De desktop applicatie werkt nog wel. Oplostijd is nog onbekend.

Update 13:30

Lees meer