02 mrt

Mail en website problemen (opgelost)

Begintijd ochtenduren

Naast InterNLnet lijkt ook Alice (beide onderdeel van Tele2) een storing te ondervinden met haar mail servers. Ook hier is de site van Alice zelf onbereikbaar. Heeft u ook problemen met mail van Alice? Laat hieronder een reactie achter.

Update 19:25 De provider heeft zojuist een update gegeven:

“Op dit moment ervaren wij een grote storing aan ons storage platform. Hierdoor worden diensten als hosting, DNS, email en internet geraakt.

Samen met specialisten van Dell zijn wij naarstig op zoek naar een oplossing. Zodra wij enig zicht hebben op een geschatte oplos-tijd, zullen wij u dit direct melden.”

Update 20:59 De site van Alice werkt inmiddels weer. Controleer of uw mail weer werkt.

Update 21:15 De provider heeft zojuist wederom een update gegeven:

“Op dit moment zijn de technische problemen opgelost. Dit betekend echter nog dat alle diensten per direct zullen werken. Wij verwachten in de aankomende uren alle diensten weer online te krijgen.”

Update 23:59 De provider heeft de storing afgemeld:

“Hierbij kunnen wij de storing afmelden. Alle problemen zijn weer opgelost.”

09 feb

Alice – mogelijke DNS problemen

Verschillende klanten melden, dat provider Alice (onderdeel van Tele2) momenteel problemen heeft met het openen en laden van websites. Het lijkt op een storing met betrekking tot de DNS servers. Mocht u ook problemen ondervinden, geef u reactie hieronder.

De mogelijke oplossing vindt u hier, enkel voor Windows gebruikers.

12 dec

Storing TELECITY / ASDTEL1MGX03 / Slot 12

Gemeld: 12/12/2010,04:09
Begintijd: 04:09
Hersteltijd: 04:11
status: opgelost

De internet en of Telefonie Storing op TELECITY is door onze technici verholpen. Wanneer u nog verbindingsproblemen heeft, reset dan uw modem door de stekker voor 1 minuut uit het stopcontact te halen.

Onze excuses voor het ongemak

12 jul

Algemene storing nummerweergave (verholpen)

Inmiddels hebben wij de algemene storing met betrekking tot onze nummerweergave dienst verholpen.
Mocht u desondanks nog problemen ondervinden met deze dienst verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met op onze klantenservice.
Onze klantenservice is bereikbaar op: 0900-1560 en is geopend van Maandag t/m Vrijdag van 08.00-22.00 en op Zaterdag van 09.00 tot 22.00.

14 jun

Problemen nummerweergavedienst

Op dit moment ondervinden wij een storing met betrekking tot onze nummerweergavedienst. Hierdoor kan uw telefoon de binnenkomende telefoonnummers niet herkennen. Deze storing komt alleen voor wanneer u gebruik maakt van een telefoontoestel van het type Siemens DECT.

Wij doen onze uiterste best om dit probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen. Onze excuses.