07 aug

Migratie ISION/Knoware/INN

Door aanhoudende problemen zullen wij op donderdag 28 augustus a.s. vanaf 9.00 uur een technische migratie uitvoeren van de huidige Ision, Knoware en INN servers naar de servers van Concepts ICT. Naar verwachting zal deze migratie aan het einde van de dag afgerond zijn.  

Helaas zullen wij deze technische migratie niet volledig zonder hinder uit kunnen voeren. Dit zal als gevolg hebben dat e-mail die aan u verzonden is, tussen de laatste keer dat u uw e-mailberichten heeft opgehaald en donderdag 28 augustus 9:00 uur a.s., met een vertraging van enkele uren zal binnenkomen.

Uw instellingen, zoals gebruikersnaam, wachtwoord, inkomende en uitgaande e-mailserver en eventueel ingestelde (externe) forwards, blijven behouden.

Indien u gebruik maakt van webmail, dan zult u merken dat de webmailomgeving voorzien is van een nieuw uiterlijk met gelijkblijvende functionaliteit.

Wij vertrouwen erop dat de technische migratie voor u zonder problemen zal verlopen. Bij eventuele problemen kunt u contact opnemen met onze Technische Service Desk via telefoonnummer 076-7501620.