25 aug

Belangrijke melding over internetmisbruik (phishing)

Telfort heeft geconstateerd dat er mailberichten in Engelse en Nederlandse taal worden verzonden waarin wordt gevraagd om uw wachtwoord te verstrekken. Dit bericht is verzonden om uw accountgegevens te achterhalen. 
Ga niet in op dit verzoek. Dit bericht is NIET door Telfort verzonden! Telfort zal u nooit om deze gegevens vragen.Mocht u reeds gereageerd hebben op het mailbericht en heeft u de accountgegevens al verstrekt, dan verzoeken wij u zo spoedig mogelijk contact op te nemen met onze abuse afdeling via het e-mailadres [email protected]. 
Daarnaast adviseren wij u om via online wachtwoordbeheer in Mijn Telfort uw wachtwoord onmiddellijk te veranderen.

Voorbeeld van het e-mailbericht

Tav: webmail.TISCALI.NLl account eigenaarDit bericht is afkomstig van TISCALI.NL messaging center voor al onze studenten en STAFFS met behulp van TISCALI.NL.

We zijn momenteel geïntegreerd onze databank Als gevolg van de nieuwe E-mail service OPTONLINE.NET noemen Webmail powered by TISCALI.NL zijn de-activeren van alle ongebruikte TISCALI.NL rekeningen tocreatespace TISCALI.NL Webmail voor nieuwe accounts.

Om te voorkomen dat uw account uit te de-activeren, moet u de update ITAS beneden gericht, zodat we weten dat het momenteel een gebruikte account.We hebben het verzenden van dit bericht naar al onze TISCALI.NL Eigenaren, dit is de laatste aankondiging / controle uitoefenen.

Bevestig uw account hieronder TISCALI.NL

Achternaam :…………………………….
Wachtwoord :………….. ………………..
Gebruikersnaam :………. ……………………
======================================================

U bent verplicht om deze informatie te sturen naar de upgrade team door SIMPLYREPLYING op dit bericht.

Let op! TISCALI.NL WEBMAIL Account eigenaren die geen update van zijn of haar account op receivingthis aankondiging kunnen los van zijn of haar account.

Dank u voor het gebruik van TISCALI.NL.Warning Code: VX2G99AAJ Dank je.

“TISCALI.NL”UPGRADE TEAM”