10 dec

Spoedonderhoud aan koelmachine BIT-2A

Vanavond (donderdag 10 december) hebben wij een probleem ontdekt aan een van de drie koelmachines van datacenter BIT-2A, waardoor deze koelmachine minder koelvermogen had dan hij hoort te hebben. Monteurs van de leverancier hebben een tijdelijke oplossing verzorgd waardoor ook deze koelmachine weer de normale capaciteit heeft, maar het probleem is nog niet definitief verholpen.

De monteurs van de leverancier zullen daarom morgen (vrijdag 11 december) tussen 8.00 uur en 14.00 uur de koelmachine uitzetten om een blijvende oplossing te realiseren. Om dit onderhoud te kunnen uitvoeren zal de koelmachine uitgezet moeten worden.

De overige twee koelmachines hebben voldoende capaciteit om de uitval van deze koelmachine op te vangen, wij verwachten daarom geen stijging van de temperatuur in BIT-2A.

Uiteraard streven wij ernaar om de downtime van deze koelmachine zo kort mogelijk te houden. Mocht u naar aanleiding van dit onderhoud vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Customer Care via 0318 648 688 of [email protected].