07 apr

Spoedonderhoud dieselaggregaat BIT-1

Spoedonderhoud dieselaggregaat BIT-1
Tijdens de maandelijkse test van de noodstroomvoorziening te BIT-1 is gebleken dat het dieselaggregaat een spanningsdip heeft gehad. In overleg met de leverancier van het aggregaat hebben wij besloten het aggregaat uit voorzorg te vervangen. Tijdens het vervangen van het aggregaat zal er, naast de UPS-en, geen werkende noodstroomvoorziening op BIT-1 zijn. Het dieselaggregaat is in tegenstelling tot BIT-2A op BIT-1 enkel uitgevoerd. Het is op dit moment nog niet duidelijk hoe laat de vervanging plaats vindt. Zodra wij meer weten melden wij dat op onze site.

Totdat het aggregaat is vervangen, zijn wij niet zeker van het correct functioneren van de noodstroomvoorziening te BIT-1. In geval van uitval van de reguliere netstroom, zullen de UPS-en de serverruimtes van stroom voorzien en zal het aggregaat opgestart worden. Vervolgens neemt het aggregaat de stroomvoorziening voor zijn rekening. Totdat het aggregaat is vervangen en getest zal er BIT-personeel aanwezig zijn in het datacenter BIT-1.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van deze melding, neemt u dan contact op met onze afdeling Customer Care op telefoonnummer 0318-648688 of via email op [email protected].