15 sep

Windows-/Unixonderhoud 22 september 2009

Windows-/Unixonderhoud

Op dinsdag 22 september tussen 00.00 uur en 07.00 uur zullen we onderhoud uitvoeren aan de volgende machines:

 • dc-windows1.http-windows.dmz.bit.nl/dc-windows2.http-windows.dmz.bit.nl
  Deze domaincontrollers zullen voorzien worden van de laatste Windows updates. Doordat we de functionaliteit van deze machines kunnen verdelen over de twee wordt hier geen onderbreking in het functioneren van ons Windows hosting platform verwacht.
 • mssql.bit.nl
  Deze machine zal voorzien worden van de laatste Windows updates. Websites die gebruik maken van mssql.bit.nl zullen enkele malen een aantal minuten hinder ondervinden van deze reboots.
 • sunfiler1.dmz.bit.nl/sunfiler2.dmz.bit.nl
  Deze filers zullen voorzien worden van de laatste versie van de appliancesoftware. Er wordt geen onderbreking verwacht in de dienstverlening van platformen die gebruik maken van deze machines.
 • mysql4.bit.nl
  Deze machine zal voorzien worden van de laatste Ubuntu updates en een nieuwe kernel. Websites die nog gebruik maken van deze machine (Mysql 4 zal vanaf 1 januari niet meer beschikbaar zijn) zullen enkele minuten hinder ondervinden van deze reboot.
 • mysql5.bit.nl
  Deze machine zal voorzien worden van de laatste Ubuntu updates en een nieuwe kernel. Websites die gebruik maken van deze machine zullen enkele minuten hinder ondervinden van deze reboot.
 • stats.bit.nl
  Deze machine zal voorzien worden van de laatste Ubuntu updates en een nieuwe kernel. Er is mogelijk een kleine onderbreking in de verschillende grafieken zichtbaar.
 • mysql.dmz.bit.nl
  Deze machine zal voorzien worden van de laatste Ubuntu updates en een nieuwe kernel. en zullen hierdoor enkele minuten niet te gebruiken zijn.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit onderhoud, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Customer Care via 0318 648 688 of [email protected]