08 apr

Onderhoud EU Networks locatie (voormalig KDISS datacenter)

Er zal zaterdag avond 18 april groot onderhoud plaatsvinden binnen de EU Networks-locatie van XLS Hosting (het voormalige KDISS datacenter). Dit gedeelte van het netwerk heeft XLS door de acquisitie van KDISS onder beheer gekregen. Het doel van het onderhoud is om deze locatie met de rest van ons netwerk te integreren en enkele verbeteringen door te voeren.

Wij verwachten niet dat er servers down zullen gaan maar zij zullen gedurende het onderhoud geen verbinding hebben met de buitenwereld. Het onderhoud zal zaterdagavond om 0:00 uur beginnen en wij verwachten dat de servers maximaal 6 uur onbereikbaar zullen zijn.

Wat wij gaan doen:
* Een router vervangen en een andere router upgraden.
* De Global Switch en EU Networks netwerken van XLS combineren door de voormalig KDISS routers het XLS AS te laten overnemen (dit wordt 35470 ipv 31586).
* Meer redundantie op switching-niveau introduceren.

Onze excuses voor de eventuele overlast die u van dit onderhoud ondervindt. Laat het ons weten als u nog vragen of opmerkingen heeft.

Als u een server op de EU Networks locatie in gebruik heeft dan heeft u van ons een email gehad met deze mededeling. U zult nog twee emails ontvangen om u aan het onderhoud te herinneren.