17 mei

Concepts ICT en Glashart in Ruurlo

Concepts ICT en netwerkaanbieder Glashart willen de woningen in Ruurlo van een toekomstvaste glasvezelaansluiting voorzien.

Inwoners van Ruurlo hebben de kans om als een van de eersten de toekomst in huis te halen! Deze unieke kans heeft als voorwaarde dat 45% van de huishoudens in Ruurlo voor 2 juli a.s. “ja”` zegt tegen een glasvezelabonnement. Immers voor de aanleg is een enorme investering nodig. Wordt dit percentage gehaald, dan wordt er eind 2009 daadwerkelijk door Glashart gestart met de aanleg en profiteren de inwoners van Ruurlo daarna snel van de voordelen.

Glasvezel is een high tech kabel die gegevens tientallen keren sneller transporteert dan ADSL of kabel, dat gebruik maakt van ouderwetse koperdraad. Deze kabels waren oorspronkelijk bedoeld voor het traditionele telefonie- of televisienetwerk en zijn meestal sterk verouderd. Het glasvezelnetwerk is echter toekomstvast en bovendien geschikt voor alle toekomstige diensten, zoals HD-TV, HD Gaming, Video Chatten en Zorg op Afstand.

Comfortabel internetten met ongekende snelheden, glashelder bellen en loepzuivere televisie is er nu ook voor de inwoners van Ruurlo!

Kijk snel op www.supersnelruurlo.nl