06 mei

Deventer TeleVisie nu ook on demand!

Deventer TeleVisie On Demand nu te zien op het glasvezelnetwerk van Glashart in de gemeente Deventer!

Het digitale televisieplatform van Concepts ICT in Deventer is uitgebreid met Deventer TeleVisie On Demand.

De uitzendingen die u heeft gemist kunnen voortaan met  een eenvoudige druk op de knop worden terug gekeken. Deventer TeleVisie On Demand staat in het hoofdmenu onder Deventer.  Bij de reguliere zender Deventer TeleVisie kunt u via het blauwe knopje op het scherm rechtstreeks naar deze ‘On Demand-optie’ gaan.

De gemeente Deventer bestaat naast de stad Deventer uit de woonkernen Bathmen, Diepenveen, Lettele, Okkenbroek en Schalkhaar en heeft anno
2006 in totaal rond de 100.000 inwoners. Om de inwoners op de hoogte te houden van het wel en wee in hun gemeente zendt de Stichting Deventer Televisie (DTV) dagelijks nieuws en reportages uit.

DTV is een kleine en ambitieuze lokale omroep. Naast enkele betaalde krachten wordt het team aangevuld door enthousiaste medewerkers op vrijwillige basis, stagières uit diverse opleidingen en wordt er in toenemende mate samengewerkt met derden.

DTV wil de Deventenaren laten zien wat er in hun gemeente allemaal gebeurt. Zowel op politiek en economisch gebied als op het persoonlijke vlak. De insteek van DTV is daarbij in beginsel positief, kritisch waar dat nodig is, maar nooit omdat het “journalistiek” zou zijn.

Kijk ook op http://www.deventertelevisie.nl/