09 sep

Enter krijgt glasvezel!

De inwoners van Enter zeggen uiteindelijk massaal “ja” tegen de aanleg van het supersnelle netwerk voor Enter. Iedereen die geïnteresseerd was in een aansluiting, kon zich tot 5 september aanmelden bij Glashart Enter. Nu voldoende huishoudens in Enter zich hebben aangemeld, gaat in 2010 de schop daadwerkelijk in de grond. Glashart verwacht dat tijdens de aanleg het percentage nog verder zal stijgen.

In juni heeft Glashart Enter via een brief aan alle inwoners van Enter haar plannen bekend gemaakt om te inventariseren of ook Enter klaar is voor de toekomst. De reacties die zij toen kregen waren dusdanig positief dat werd besloten om samen met de service providers Concepts ICT en Solcon een uitgebreide campagne te starten.

Het blijft voor de inwoners van Enter nog steeds mogelijk om zich aan te melden voor een glasvezelabonnement. De aanbieding om geen aansluitkosten te betalen blijft van kracht totdat de graafwerkzaamheden in de wijk starten. Zij kunnen de aanmeldkaarten van service providers Concepts ICT en Solcon inleveren bij de Di-Jo en Roetgerink Electro.