31 jul

NEW! Eredivisie Live Magazine

Eredivisie Live lanceert nieuwe service: Het Eredivisie Live Magazine

Donderdag 30 juli 2009 lanceerde Eredivisie Live een unieke nieuwe service voor alle voetballiefhebbers: het digitale ‘Eredivisie Live Magazine’. Abonnees van het voetbalkanaal die hiervoor toestemming hebben gegeven ontvangen het magazine vanaf dit seizoen iedere donderdag automatisch en gratis in hun mailbox. Daarnaast is het magazine ook beschikbaar voor iedereen die nog geen abonnement heeft afgesloten, zij kunnen zich hiervoor aanmelden op www.eredivisielivemagazine.nl.
 

 

Daar is nu ook reeds de eerste editie van het magazine te bekijken. Het Eredivisie Live Magazine volgt de belangrijkste ontwikkelingen in de Eredivisie op
de voet en zit boordevol uniek videomateriaal, informatie en nieuws. Wat gebeurde er tijdens de laatste speelronde en wat staat de voetbalfan komende week allemaal te wachten? Eredivisie Live Magazine biedt elke week de mooiste momenten, de meest opmerkelijke uitspraken, een quiz, doelpunt van het jaar, het wedstrijdprogramma, voorbeschouwingen, en natuurlijk de Eredivisie Live programmering.

De eerste editie is vanaf nu te bekijken op www.eredivisielivemagazine.nl . In dit eerste nummer onder meer: nagenieten met een terugblik op vorig seizoen, mooie voetbalvideo’s, een videovoorbeschouwing van FC Groningen – Ajax door Barbara Barend, een transferoverzicht van deze zomer, en nog veel meer.