27 feb

Oplossing Turkse zenders

Zoals u wellicht heeft gemerkt is er een oplossing gevonden voor het ontbreken van de Turkse zenders in ons televisiepakket.
 
Door omstandigheden was het niet meer mogelijk om de digitale TV-zenders ATV Avrupa, DFun en Star TV door te geven op de glasvezelnetwerken in Deventer, Dijkerhoek, Holten, Bathmen en Rijssen.
 
Uiteraard is er alles aan gedaan om deze drie zenders weer aan u te kunnen leveren. Uiteindelijk zijn twee van deze zenders (ATV Uvropa en DFun) weer toegevoegd aan het analoge en digitale zenderpakket. U kunt deze zenders dus weer bekijken. 

ATV Uvropa zit in het analoge pakket op de frequentie 383,25 (kanaal S31) en D Fun zit op frequentie 391,25 (kanaal S32).
 
Dit is een tijdelijke oplossing. Over enkele maanden zullen deze zenders worden toegevoegd aan een speciaal Turks themapakket, met behalve deze drie nog meer zenders. De zenders ATV Avrupa en DFun zullen vervolgens weer uit het analoge pakket verwijderd worden.
 
Heeft u hierover verdere vragen, belt u dan met onze Servicedesk via telefoonnummer 0570-789005 (optie 1) of stuur een e-mail naar [email protected].
 
Wij hopen hiermee een passende oplossing te hebben gevonden. Onze excuses voor het eventuele ongemak.