20 jul

Vraagbundeling Enter verlengd

Glashart verlengt inschrijfperiodeWest Twente

ENTER – Inwoners van Enter kunnen zich nog steeds aanmelden voor het toekomstige glasvezelnetwerk van Enter. De aanmeldperiode is namelijk verlengd tot en met 5 september.

Glashart en Concepts ICT worden steeds meer een begrip in Enter. Dit blijkt uit reacties en de toeloop in de servicepunten. Het leggen van het hypermoderne netwerk leeft steeds meer onder de inwoners. Het gaat dan ook goed met de aanmeldingen, maar het einddoel is nog niet bereikt.

De korte periode om te beslissen blijkt tot verwarring te leiden. Daarnaast kan door de vakantieperiode niet iedereen in Enter worden bereikt. Daarom heeft Glashart besloten haar inschrijfperiode met ongeveer twee maanden te verlengen. Inwoners van Enter hebben nu dus nog tot en met 5 september om een glasvezelabonnement te bestellen bij serviceproviders Concepts ICT of Solcon.

Glashart blijft ook tijdens de zomermaanden vasthouden aan haar lokale bereikbaarheid. De servicepunten blijven ingericht. En zij zullen samen met Concepts ICT en Solcon aanwezig zijn tijdens de Pony- en Paardenmarkt in Enter.

De servicepunten bevinden zich in Di-Jo Electronics en Roetgerink Elektro in Enter. Op de volgende dagen staat een medewerker van Glashart inwoners van Enter graag te woord: woensdag 13.30-17.30 uur, donderdag 13.30-20.30 uur, vrijdag 13.30-17.30 uur en zaterdag 9.30-13.30 uur.