05 jan

Onderhoud website

Update: De website is vanavond meerdere malen kort offline geweest in verband met de eerder aangekondigde werkzaamheden, alle database werkzaamheden zijn nu voltooid en migratie scripts staan momenteel gereed om morgen de gegevens van de oude database naar de nieuwe database over te plaatsen.

Wij zullen morgen avond tussen 20:00 en 00:00 onze werkzaamheden hervatten en afronden.

Originele aankondiging

Op dinsdag 6 januari zullen wij tussen 18:00 en 24:00 onderhoud plegen aan onze website, waardoor deze gedurende deze periode sporadisch bereikbaar zal zijn. Deze werkzaamheden zijn van toepassing op onze website en het controlepaneel. De NOC pagina, de status pagina en tickets systeem blijven gewoon online.

Middels deze werkzaamheden hopen wij onze dienstverlening verder te verbeteren, zodra de werkzaamheden zijn afgerond zullen wij hier onze klanten per e-mail over informeren. Onze klanten zijn tevens per e-mail op de hoogte gesteld van deze werkzaamheden. Het muteren, beheren en bestellen van producten & diensten zal tijdens deze werkzaamheden niet mogelijk zijn.

Onze excuses voor het ongemak.

Eerdere updates

Update: De werkzaamheden welke wij konden uitvoeren zonder de website uit te schakelen zijn uitgevoerd, aangezien deze werkzaamheden langer duurde dan gepland zullen wij woensdag avond tussen 20:00 en 0:00 de website wel uitschakelen voor de laatste werkzaamheden. De geplande e-mail naar klanten zal na dit onderhoud worden verzonden.