29 nov

Onderhoud aan koeling BIT-2A

Van maandag 6 december t/m vrijdag 10 december a.s. zal de leverancier van onze koelinstallatie tussen 8.00 en 17.00 uur preventief onderhoud uitvoeren aan de koelmachines en computairs (de machines die de gekoelde lucht de serverruimte inblazen) in BIT-2A.

Om dit onderhoud uit te kunnen voeren zullen de drie koelmachines om de beurt uitgezet worden. Twee Koelmachines leveren voldoende capaciteit om heel BIT-2A te koelen, daarom verwachten wij geen problemen met de koelvoorziening.

Tevens zal er onderhoud worden uitgevoerd aan de computairs. Hiervoor worden de computairs om de beurt uitgeschakeld. Daardoor is het mogelijk dat er beperkte, tijdelijke stijgingen van de temperatuur zijn in delen van BIT-2A.

Het gehele onderhoud wordt begeleid door datacenter engineers van BIT. Tevens zullen deze engineers de temperatuur in BIT-2A monitoren.

Mocht u naar aanleiding van dit onderhoud vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Customer Care op 0318 648 688 of [email protected].