23 jun

Vervolg realisatie derde aggregaataansluiting BIT-2B

Op 19 en 20 mei hebben wij onderhoud uitgevoerd aan de stroomvoorziening van BIT-2B om een derde aggregaataansluiting te realiseren. Dit onderhoud bleek meer tijd te kosten dan gepland was en is dus nog niet afgerond. Daarom zal er op 29 en 30 juni en 1 juli onderhoud uitgevoerd worden om de overige werkzaamheden uit te voeren.

Op dinsdag 29 juni wordt tussen 0.00 en 6.00 uur de aansluiting op de B-feed voorbereid. De UPS voor deze feed zal dan in bypass gezet worden. Mocht tijdens dit onderhoud de B-feed onderbroken worden, wat wij niet verwachten, dan is de A-feed normaal beschikbaar. We raden u nogmaals aan om goed te controleren of al uw apparatuur beide feeds aangesloten is.

Op woensdag 30 juni wordt tussen 0.00 en 6.00 uur de aansluiting op de A-feed afgerond. De UPS voor deze feed zal dan in bypass gezet worden. Mocht tijdens dit onderhoud de A-feed onderbroken worden, wat wij niet verwachten, dan is de B-feed normaal beschikbaar. We raden u nogmaals aan om goed te controleren of al uw apparatuur beide feeds aangesloten is.

Op donderdag 1 juli wordt tussen 0.00 en 6.00 uur de aansluiting op de B-feed afgerond. De UPS voor deze feed zal dan in bypass gezet worden. Mocht tijdens dit onderhoud de B-feed onderbroken worden, wat wij niet verwachten, dan is de A-feed normaal beschikbaar. We raden u nogmaals aan om goed te controleren of al uw apparatuur beide feeds aangesloten is.

Mocht u naar aanleiding van dit onderhoud vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Customer Care via 0318 648 688 en [email protected].