10 mrt

Eerste winnaar tuinprikker actie Glashart Twello

Bewoners Offenbachstraat 27 te Twello winnen jaar gratis

Vorige week maakte Glashart bekend dat ze de inschrijfperiode ongeveer drie weken verlengt. De acties die in eerste instantie tot 1 maart gelden worden verlengd naar 20 maart 2010. Dit geldt ook voor de zogenaamde tuinprikkeractie. Ieder huishouden met glasvezelabonnement krijgt van netwerkbeheerder Glashart Twello een tuinprikker cadeau. Door deze prikker in de tuin te laten staan maakt de bewoner kans op één jaar lang geen abonnementskosten.

In totaal geeft Glashart Twello drie jaarabonnementen van service providers Concepts ICT, XMS of Solcon weg. De bewoners van Offenbachstraat 27 te Twello zijn de eerste winnaars van deze actie. Zij hoeven een jaar geen abonnementskosten te betalen voor hun glasvezelabonnement van Concepts ICT. De bewoners krijgen automatisch bericht.

Na 20 maart zal Glashart Twello nog twee huishoudens verrassen met een jaar geen abonnementskosten. Voorwaarde is wel dat iedereen die zich heeft ingeschreven voor glasvezel de tuinprikker goed zichtbaar in de tuin moet hebben staan om kans te maken. Wie de tuinprikker kwijt is kan in de Glashart servicewinkel terecht voor een nieuw exemplaar (zolang de voorraad strekt).