27 jan

Niet alleen diensten via glasvezel populair…

Niet alleen diensten via glasvezel populair…
 
Twello – Niet alleen stromen de eerste aanmeldingen voor een of meer diensten via glasvezel binnen, op sommige mensen heeft glasvezel nu al een hele sterke aantrekkingskracht… Een van de spandoeken van Glashart Twello is al door een waarschijnlijk zeer enthousiaste inwoner van Twello meegenomen.
 
Glashart Twello is 15 januari j.l. gestart met een wervingscampagne in Twello.
Doelstelling van deze campagne is om minimaal 45% van de inwoners te laten kiezen voor tenminste een dienst via glasvezel. Als deze doelstelling uiterlijk 1 maart wordt behaald, kan er na de zomer worden gestart met de aanleg van een hypermodern glasvezelnetwerk in Twello.
Voor de “eerlijke vinder” van het spandoek ligt er een leuke verrassing klaar bij het Glashart Servicepunt gevestigd in Expert Twello aan de Van Ghentstraat 4.

Vier informatieavonden

Glashart en de deelnemende providers vinden het belangrijk om de inwoners van Twello optimaal te informeren. Daarom worden er de komende tijd een viertal informatieavonden georganiseerd. Deze avonden zijn gepland op 25 en 26 januari en 1 en 2 februari in Brasserie Korderijnk (Het Stationskoffiehuys) aan Stationsstraat 31 in Twello. Aanvangstijd steeds 20.00 uur. U bent van harte welkom! Zie ook www.supersneltwello.nl