10 mrt

onderhoud UPS-systemen BIT-2A/B/C

Tijdens de laatste periodieke controle- en onderhoudsbeurt aan onze UPS-systemen op BIT-2A en BIT-2B is gebleken dat een aantal batterijen aan vervanging toe zijn. Op BIT-2C zal er een aanpassing aan de software van de UPS-systemen worden gemaakt. Onze leverancier zal het vervangen van de batterijen en het aanpassen van de software uitvoeren op 22 maart tussen 0.00u en 6.00u.

Voor dit onderhoud zullen de UPS’en in bypass gezet worden. De werkzaamheden zullen beginnen op BIT-2A, daarna volgen BIT-2B en BIT-2C. Dit zal naar verwachting geen onderbreking in de stroomvoorziening op de feed die dan onderhouden wordt tot gevolg hebben. Het is wel mogelijk dat de ATS in uw rack (indien van toepassing) overschakelt naar de andere feed. Als u waarschuwingen hebt gekregen van BIT dat uw totale stroomverbruik in de buurt van de limiet zit is het verstandig hier nog actie op te ondernemen voor dit onderhoud. Indien tijdens dit onderhoud de feed van de betreffende UPS-set onderbroken wordt, wat wij niet verwachten, dan is de andere feed normaal beschikbaar. We raden u
nogmaals aan om goed te controleren of al uw apparatuur op beide feeds aangesloten is.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van dit onderhoud, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Customer Care via 0318 648 688 of via [email protected].