11 okt

Onderhoud stroomvoorziening BIT-2

Op maandag 22 oktober, dinsdag 23 oktober, woensdag 24 oktober en donderdag 25 oktober a.s. zullen er van 00:00 uur tot 06:00 uur aanpassingen gedaan worden aan de stroomvoorziening van BIT-2A en BIT-2BCD

Voor dit onderhoud zullen de UPS’en per feed in bypass gezet worden. Dit onderhoud kan een onderbreking tot gevolg hebben op de stroomfeed die dan onderhouden wordt. De ATS in uw rack (indien van toepassing) zal overschakelen naar de andere feed.

Als u waarschuwingen hebt gekregen van BIT dat uw totale stroomverbruik in de buurt van de limiet zit is het verstandig hier nog actie op te ondernemen voor dit onderhoud. Indien tijdens dit onderhoud de feed van de betreffende UPS-set onderbroken wordt, dan is de andere feed normaal beschikbaar. We raden u nogmaals aan om goed te controleren of al uw apparatuur op beide feeds aangesloten is.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van dit onderhoud, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Customer Care via 0318 648 688 of via [email protected].