15 jun

SPOEDONDERHOUD UPS A-feed BIT-1

Op zaterdag 16 juni a.s. zullen wij van 0.00 tot 7.00 uur spoedonderhoud uitvoeren aan de UPS van de A-feed op BIT-1.

Dit onderhoud is nodig omdat deze UPS in de huidige situatie in het geval dat de netspanning wegvalt geen stroom zal leveren totdat het aggregaat gestart is. De UPS van de B-feed werkt wel correct en zal in het geval van het wegvallen van de netspanning in staat zijn het gehele datacenter van stroom te voorzien. Dankzij de static switch in BIT-1 zullen racks ook bij uitval van netspanning gewoon op beide feeds (A B en B) spanning houden.

Tijdens het onderhoud zal de UPS van de A-feed in bypass gezet worden om een aantal aanpassingen te kunnen maken. Net als in het geval van het wegvallen van de netspanning geldt dan dat dankzij de static switch er
op beide feeds spanning blijft. Nadat deze aanpassingen gemaakt zijn zullen een aantal tests uitgevoerd worden om te controleren of het probleem verholpen is.

Indien de tijd het toelaat zal hierna de B-feed in bypass gezet worden om controles uit te voeren of ook deze feed vergelijkbare problemen zou kunnen ondervinden. In het geval dat tijdens deze tests de netspanning
wegvalt zal alleen de A B feed beschikbaar zijn tot het moment dat het aggregaat gestart is.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit onderhoud, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Customer Care op 0318 648 688 of via [email protected].