20 aug

Spoedonderhoud UPS-B BIT-2A

Door ons monitoringsysteem is een storing aan één van de ventilatoren van één van de vier UPS-systemen van de B-feed van BIT-2A gedetecteerd. Om deze storing te verhelpen zullen wij op woensdag 22 augustus tussen 0.00 en 7.00 uur spoedonderhoud uitvoeren.

Voor dit onderhoud zullen de UPS’en van de B-feed in bypass gezet worden. Dit zal naar verwachting geen onderbreking in de stroomvoorziening op de feed die dan onderhouden wordt tot gevolg hebben. Het is wel mogelijk dat de ATS in uw rack (indien van toepassing) overschakelt naar de andere feed. Als u waarschuwingen hebt gekregen van BIT dat uw totale stroomverbruik in de buurt van de limiet zit is het verstandig hier nog actie op te ondernemen voor dit onderhoud. Indien tijdens dit onderhoud de feed van de betreffende UPS-set onderbroken wordt, wat wij niet verwachten, dan is de andere feed normaal beschikbaar. We raden u nogmaals aan om goed te controleren of al uw apparatuur op beide feeds aangesloten is.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit onderhoud, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Customer Care op 0318 648 688 of via [email protected].