03 dec

Caiway onderhoud buitengebieden Westland

In de nacht van 03-12-2014 op 04-12-2014 vinden er tussen 00:00 uur uur en 06:00 uur werkzaamheden plaats in buitengebieden Westland (Naaldwijk, Den Hoorn, Monster, Maasdijk, Maasland, Honselersdijk, Poeldijk, De Lier, ‘s-Gravenzande, Wateringen).

Tijdens deze werkzaamheden kunnen er meerdere onderbreking optreden in het internet- en telefoniesignaal via het kabelnetwerk van Caiway.

Onderbreking telefonie
Wij raden u aan een mobiele telefoon bij de hand te houden omdat de telefoonlijn van Caiway tijdens de werkzaamheden niet werkt. Dit houdt in dat u in spoedgevallen het alarmnummer 112 niet kunt bellen via uw vaste telefoon. U kunt ook via mijncaiway.nl voor deze dag een doorschakeling van uw vaste lijn naar uw mobiele telefoon plaatsen.

Kunt u na de storing alsnog geen gebruik maken van internet en/of telefonie?
Probeer dan eerst het volgende:
– Heeft u geen internet en/of telefonie? Haal de stroom twee minuten van uw modem af en sluit deze daarna weer aan. Wacht vervolgens tot alle lampjes branden. Start uw computer opnieuw.
– Heeft u een Wifi-router? Haal ook deze tegelijkertijd met uw modem twee minuten van de stroom. Sluit eerst uw modem aan en wacht tot alle lampjes branden. Sluit daarna uw Wifi-router aan en start uw computer opnieuw.