10 dec

Performance problemen VDC

Op dit moment kunt u enige vertraging ondervinden binnen uw VDC omgeving. Het onderzoek naar de oorzaak van deze vertraging is momenteel in gang.

Helaas kunnen wij op dit moment nog geen indicatie geven wanneer de storing definitief verholpen zal zijn. Uiteraard zullen wij deze melding meteen aanpassen zodra er meer informatie beschikbaar is.

Update 10-12-2014 17:45
Tijdens het onderzoek kwam naar voren dat er een harddisk verantwoordelijk is voor de vertraging. Momenteel is onze leverancier IBM hier mee bezig.We verwachten dat de rebuild van de raid set rond 02:00 gereed is. Hiermee zal de vertraging die nu ondervonden wordt verholpen zijn.

Omdat de rebuild ook recources gebruikt van de storage hebben wij er voor gekozen om de snapshot back-up te stoppen voor vanavond en vannacht.

Update 11-12-2014 11:00

In de nacht van woensdag naar donderdag is de harddisk die de vertraging veroorzaakte vervangen door IBM. Hierdoor zijn de vertragingen die u ondervond in uw VDC verholpen.

In de storage voor de virtuele linux servers is er een andere harddisk gevonden die ook vervangen moet worden. Hiervan zal de storage voor het VDC geen overlast ondervinden. Deze harddisk zal vanavond rond 19:00 vervangen worden door IBM. De rebuild hiervan zal ongeveer tot vrijdag ochtend 04:00 duren.