14 jun

Gepland netwerkonderhoud 15 juni

In de nacht van donderdag 15 juni op de ochtend van vrijdag 16 juni voeren wij netwerkonderhoud uit tussen 23:59 en 06:00 uur. Gedurende het onderhoudsvenster kunnen er netwerkinterrupties plaatsvinden van maximaal 5 minuten. Eventuele incidenten zullen geplaatst worden op status.pcextreme.nl.

Tijdens het onderhoud voeren we interne beleidswijzigingen door op het netwerk, wat zal resulteren in een betere doorstroom van dataverkeer. Tevens worden de netwerkactiviteiten van PCextreme B.V. ondergebracht onder een nieuwe entiteit, genaamd Astralus B.V.. De reden achter deze administratieve wijziging is om ons netwerk white-label te maken. Graag benadrukken we dat dit puur om een administratieve wijziging gaat en dat het huidige serviceniveau ongewijzigd zal blijven.

Naast deze wijzigingen willen we graag van de gelegenheid gebruik maken door te laten weten dat we ons netwerk onlangs hebben uitgebreid met connecties naar TATA Communications en Cogent. Door deze twee carriers aan te sluiten kan er beter/sneller gecommuniceerd worden met ons netwerk.