21 okt

Netwerk storing: E-mail, VPS, Webhosting, Webmail, Website Maker, Klantenservice

Momenteel is de Klantenservice helaas niet bereikbaar door netwerk problemen. Onze technici werken hard aan een oplossing. U kunt de volgende update binnen 30 minuten verwachten.

Update 21 oktober 2020, 16:11

Helaas krijgen wij meldingen dat ook websites niet bereikbaar zijn. Er volgt snel meer duidelijkheid over de impact van de storing.

Update 21 oktober 2020, 16:29

Naast websites zijn er ook problemen met e-mail. Er is nog geen verdere informatie over de volledige impact van de storing.

Update 21 oktober 2020, 16:38

Een groot deel van ons webhosting-, e-mail- en VPS-platform is momenteel niet bereikbaar. Door de storing zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Uiteraard kunt u ons wel bereiken via de chat op Hostnet.nl, social media en WhatsApp. Er is helaas nog geen indicatie wanneer de storing wordt verholpen. We houden u via deze weg op de hoogte. Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Update 21 oktober 2020, 17:29

Er hebben zich sinds de laatste update geen nieuwe ontwikkelingen voorgedaan. Onze technici blijven hard werken om uw diensten weer bereikbaar te maken.

Update 21 oktober 2020, 18:24

Onze Klantenservice is weer telefonisch bereikbaar. Wegens drukte is het mogelijk dat de wachttijden iets langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze technici werken hard om ook de rest van het probleem te verhelpen. We houden u op de hoogte.

Update 21 oktober 2020, 19:12

Het grootste gedeelte van de diensten is weer online. Onze technici doen er alles aan om ook de resterende diensten zo snel mogelijk bereikbaar te krijgen.

Update 21 oktober 2020, 20:04

De dienstverlening is vrijwel volledig hersteld. Wij zijn de laatst getroffen diensten aan het herstellen en hebben helaas nog geen tijdsindicatie wanneer dit volledig is afgerond. Wij blijven onverminderd hard werken om de dienstverlening zo snel mogelijk te herstellen. Zodra wij meer inhoudelijke informatie hebben zullen wij dit direct op deze pagina plaatsen.

Update 21 oktober 2020, 20:58

Inmiddels zijn ook de laatste diensten hersteld en is de storing volledig verholpen. De komende uren doen we de nodige controles om de stabiliteit van de dienstverlening te waarborgen. Onze excuses voor het ongemak.

Update 22 oktober 2020, 10:28

Afgelopen nacht hebben wij de nodige controles afgerond. Wij blijven de komende uren de situatie streng monitoren.